Katsokaa Taivaan lintuja 

Kevät saa katsomaan luontoon. Pellolla viipyy matoja ja siemeniä etsiviä parvia. Katseen kohotessa puiden oksistossa ahertaa pesänrakentajia ja taivaalla kaartaa vapaudessa liitelijä.

Katsokaa taivaan lintuja, kehottaa Jeesus (Matteus 6:26-27). Pysähdyn katsomaan.

Kohtaan huolettomuutta ja vapautta, elämää tässä ja nyt. Näen ahkeraa tulevaisuuteen satsaamista. Pesässä ei yksi huonosti aseteltu oksa haittaa, heikkoa kohtaa vahvistetaan ja uutta rakennetaan koko ajan vahventuvalle pohjalle. Pesä on jatkuvassa muutoksessa kohti parempaa turvatakseen tulevaisuuden ja uuden elämän.

Marjukka Borgman
seurakuntapastori

 

Päivittäiset bussimatkat Kuopiosta Joensuun herättäjäjuhlille la 2.7. ja su 3.7. Reitin varrelta kyytiin Matkan hinta 35€/päivä. Matkan järjestäjä Kuopion Tila-Auto. Tied. ja ilm.17.6.mennessä hanna.kinnunen@tila-auto.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai 044 732 9000. Kuopion Tila-Auto OyLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Tallenteita seurakuntamme omista sunnuntaikirkoista voit katsoa Kallaveden seurakunnan Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit seurata seurakuntiemme tiedotteita seurakuntayhtymän uutissivulta. Myös työntekijöidemme yhteystiedot Linkki avautuu uudessa välilehdessäsaat verkosta.

Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluatko olla mukana seurakunnan toiminnassa?Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kallaveden kirkon vahtimestarit puh. 040 4848 336

Kallaveden seurakunnan toimisto
Rauhalahdentie 21, 70780 Kuopio

Toimisto avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-15. Maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin asiointi vain puhelimitse  040 4848 327 tai sähköpostilla: eija.rasanen@evl.fi.

Kallaveden seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia tai muuta toimintaa varten seurakunnan toimistosta puh. 040-4848 327.

Hautauksiin liittyvät asiat hoidetaan hauta- ja puistotoimistostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 512. Puhelinpalveluaika klo 9-15

Virkatodistukset ja sukuselvitykset  voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisteristä, Suokatu 22 B, 2. krs . p. 040 4848 225 tai nettilomakkeella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00.

 

Henkilötietojen käsittely Kallaveden seurakunnassa
Kallaveden  seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita tai henkilön omaa suostumusta.

Viikoittaisesta toiminnasta ja tapahtumista löytyy tietoa Tapahtumat -palkista tai Kirkko ja Koti-lehdestä.

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio
Värikäs lintu omenapuun oksalla. Puu on puhkeamassa punaisiin kukkiin.
Kuva: Pixabay