Ylösnousseen todistajat

Ylösnoussut Jeesus oli jo kaksi kertaa ilmestynyt opetuslapsilleen kuolleista noustuaan. Silti opetuslapset eivät tunteneet häntä Tiberiaan järven rannalla. Evankeliumiteksti kertoo, kuinka Jeesus ilmestyi heille kolmannen kerran ja jälleen kutsui heitä Jumalan valtakunnan tehtävään. Jeesus kutsui työhönsä kalastajia, aivan tavallisia ihmisiä.

Nämä viisi eivät olleet osoittaneet aiemmin juurikaan kunnioitusta Herralle. Pietari oli aiemmin kieltänyt Jeesuksen. Tuomas oli epäilijä, jonka oli vaikea uskoa muuhun kuin siihen, mitä itse näkee. Natanael oli kuultuaan Jeesuksesta tokaissut: ”Voiko Nasaretista tulla mitään hyvää?” ja Sebedeuksen pojatkin  tunnettiin lähinnä oman edun tavoittelijoina. Silti he olivat tärkeitä ja hyväksyttyjä omana itsenään. Tämä tarkoittaa, että tänäänkin seurakunta on kaikille avoin, erilaisuutta sietävä yhteisö.

Sirpa Nummenheimo
seurakuntapastori

Tallenteita seurakuntamme omista sunnuntaikirkoista voit katsoa Kallaveden seurakunnan Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit seurata seurakuntiemme tiedotteita seurakuntayhtymän uutissivulta. Myös työntekijöidemme yhteystiedot Linkki avautuu uudessa välilehdessäsaat verkosta.

Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluatko olla mukana seurakunnan toiminnassa?Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Mahdollisia puutteita kalenterissa. Kalenteriohjelmamme on muuttunut, minkä vuoksi tapahtumakalenterissa voi ilmetä päällekkäisyyksiä tai puutteita. Korjaamme tiedot mahdollisimman pian.

Kallaveden kirkon vahtimestarit puh. 040 4848 336

Kallaveden seurakunnan toimisto
Rauhalahdentie 21, 70780 Kuopio

Toimisto avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-15, toistaiseksi asiointi vain puhelimitse  040 4848 327 tai sähköpostilla: eija.rasanen@evl.fi.

Kallaveden seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia tai muuta toimintaa varten seurakunnan toimistosta puh. 040-4848 327.

Hautauksiin liittyvät asiat hoidetaan hauta- ja puistotoimistostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 512. Avoinna arkisin klo 9-15.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset  voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisteristä, Museokatu 4.  p. 040 4848 225 tai nettilomakkeella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00.

 

Henkilötietojen käsittely Kallaveden seurakunnassa
Kallaveden  seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita tai henkilön omaa suostumusta.

Viikoittaisesta toiminnasta ja tapahtumista löytyy tietoa Tapahtumat -palkista tai Kirkko ja Koti-lehdestä.

Kallaveden seurakunta aloittaa uutiskirjeiden lähettämisen sähköpostiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kallaveden seurakunta aloittaa lähettämään uutiskirjeitä sähköpostiin, jossa kerrotaan ajankohtaisita asioista seurakunnassamme. Voit tilata uutiskirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi viestintäsihteeri marita.jaatinen@evl.fi tai soittamalla p. 040 484 8352

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio
Jeesu pilvien päällä.
Kuva Pixapay