Ystävä 

 

”Ystävän rakkaus ei koskaan petä” sanotaan Raamatussa Sananlaskuissa. Luotettavat ystävät ovat kultaakin kalliimpia. Joskus ystävätkin joutuvat pettymään tai ystävää on vaikea löytää. Mikä ystävyydessä on tärkeää? Millainen ystävä sinä haluat olla?


Raamattu ei puhu vain ihmisten välisestä ystävyydestä, vaan myös aivan erityisestä ystävästä, Jeesuksesta. Hän osoitti suurinta rakkautta antamalla henkensä, että kaikki voisivat olla hänen ystäviään. Tämän ystävyyden saa lahjaksi, jos vain haluaa.


Kiitos Jumala ystävistä, joiden kanssa jakaa ilot ja murheet. Olet luvannut olla kanssamme aina, silloinkin, kun emme sinua ymmärrä tai koe rakkauttasi elämässämme. Lähetä ystäviä yksinäisten luo. Kiitos ystävyydestä.

Sanna Alanen
 

 

Yhteisvastuukeräys  2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kallaveden seurakunnan Yhteisvastuu-hartaus 2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Tallenteita seurakuntamme omista sunnuntaikirkoista voit katsoa Kallaveden seurakunnan YouTube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Voit seurata seurakuntiemme tiedotteita internetosoitteesta kuopionseurakunnat.fi ja sieltä on löydettävissä myös kaikkien työntekijöidemme yhteystiedot.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyydä apua: Yhteydenottopyyntö Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijäänLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Onko sinulla mahdollisuutta auttaa taloudellisesti seurakuntamme diakoniatyötä ?

Kotimaanapu Lyhyesti-videoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluatko olla mukana seurakunnan toiminnassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

Kallaveden seurakunnan toimisto
Koronavirusepidemian vuoksi seurakunnantoimisto avoinna Kallaveden kirkolla, Rauhalahdentie 21,  maanantai-keskiviikko klo 9-15. Torstaisin ja perjantaisin asiointi vain puhelimella 040 4848 327 tai sähköpostilla: eija.rasanen@evl.fi

Kallaveden seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia tai muuta toimintaa varten seurakunnan toimistosta.

Hautauksiin liittyvät asiat hoidetaan hauta- ja puistotoimistostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 512. Puhelinpalveluaika klo 9-15

Virkatodistukset ja sukuselvitykset  voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisteristä, Suokatu 22 B, 2. krs . p. 040 4848 225 tai nettilomakkeella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00.

Tietoa Kuopion seurakuntien toiminnasta poikkeusoloissa 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä1

Henkilötietojen käsittely Kallaveden seurakunnassa
Kallaveden  seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita tai henkilön omaa suostumusta.

Viikoittaisesta toiminnasta ja tapahtumista löytyy tietoa Tapahtumat -palkista tai Kirkko ja Koti-lehdestä.

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio
Ystäväkset koira ja kissa. Kissa painaa päänsä koiran kuonoa vasten.
Pixabay