Marraskuu, valo ja pimeyttä 

 

Mitkä ovat omat ennakko-oletuksesi marraskuusta? Onko marraskuu sinulle synkkä ja harmaa vai antoisaa aikaa? Kun pimeys ahdistaa niin kannattaa lisätä valoja. Monet ketkä kertovat nauttivansa syksystä puhuvat kynttilöistä, kausivaloista, vilttiin käpertymisestä, kuura-aamuista jne. Kun pimeys ahdistaa kannattaa lisätä valoa, riippumatta onko pimeys ulkoista tai ahdistusta elämässä. Kristuksessa on annettu toivo ja valo, lupaus sinulle, että et ole yksin elämäsi synkimmissäkään hetkissä vaan Kristus on kanssasi. Kirkastukoon Kristuksen valo elämääsi missä ikinä kuljet.  

Saara Roto
vt. II-kappalainen'
Kallaveden seurakunta

 

 

 

Joulua odotellessa Konsertti  la 28.11 klo 18 Kallaveden kirkossa 

Joululaatikoita ennakkotilauksesta lähetyksen hyväksi

Voit seurata seurakuntiemme tiedotteita internetosoitteesta kuopionseurakunnat.fi ja sieltä on löydettävissä myös kaikkien työntekijöidemme yhteystiedot.

Tallenteita seurakuntamme omista sunnuntaikirkoista voit katsoa Kallaveden seurakunnan YouTube-kanavalta

Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Pyydä apua: Yhteydenottopyyntö Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijään

Onko sinulla mahdollisuutta auttaa taloudellisesti seurakuntamme diakoniatyötä ?

Kotimaanapu Lyhyesti-video

Haluatko olla mukana seurakunnan toiminnassa

 

 

Kallaveden seurakunnan toimisto
Koronavirusepidemian vuoksi seurakunnantoimisto avoinna Kallaveden kirkolla, Rauhalahdentie 21,  maanantai-keskiviikko klo 9-15. Torstaisin ja perjantaisin asiointi vain puhelimella 040 4848 327 tai sähköpostilla: eija.rasanen@evl.fi

Kallaveden seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia tai muuta toimintaa varten seurakunnan toimistosta.

Hautauksiin liittyvät asiat hoidetaan hauta- ja puistotoimistosta, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 512. Puhelinpalveluaika klo 9-15

Virkatodistukset ja sukuselvitykset  voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisteristä, Suokatu 22 B, 2. krs . p. 040 4848 225 tai nettilomakkeella. Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00.

Toimintaa poikkeusolosuhteissa 2020

Henkilötietojen käsittely Kallaveden seurakunnassa
Kallaveden  seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita tai henkilön omaa suostumusta.

Viikoittaisesta toiminnasta ja tapahtumista löytyy tietoa Tapahtumat -palkista tai Kirkko ja Koti-lehdestä.

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio
Syksyiseen maahan on laskettu kynttilä, jossa pieni tuikku palaa.