Hyppää sisältöön

Kesäyön unelmia 15.8.

Teea Karttunen, huilu

Tessa Kokkonen, klarinetti

Leena Toivanen, piano

Iltamusiikkisarjan päättävässä konsertissa kuullaan kesäisiä luontokuvauksia sekä muun muassa Debussyn ja Pärtin unenomaisia tunnelmakuvia.

Huilisti Teea Karttunen on kuopiolaislähtöinen muusikko ja pedagogi. Hän on työskennellyt Kuopion Konservatorion huilunsoitonopettajana syksystä 2018. Opetustyön lisäksi Teea konsertoi aktiivisesti. Viime vuosina hän on esiintynyt muun muassa Kuopion Kamarimusiikkiseuran konserteissa, sekä soittanut säännöllisesti avustajana Kuopion kaupunginorkesterissa.

Tessa Kokkonen on kuopiolaissyntyinen klarinetisti, joka nauttii erityisesti musiikin tekemisestä muiden kanssa. Tällä hetkellä hän asuu Oslossa ja opiskelee Norjan valtiollisessa musiikkikorkeakoulussa Björn Nymanin luokalla. Tessalle erityisesti kamarimusiikki on lähellä sydäntä.

Leena Toivanen toimi pianonsoitonopettajana ja säestäjänä 45 vuoden ajan Kuopion-, Jyväskylän- ja Joensuun konservatorioissa sekä Savonlinnan musiikkiopistossa. Hän oli tuntiopettajana ja säestäjänä myös Savonia-ammattikorkeakoulussa ja Sibelius Akatemian Kuopion yksikössä. Nykyisin Leena soittaa Vahtivuoren kamariorkesterissa sekä argentiinalaista tangoa soittavassa Sexteto Vientossa. Hän nauttii musisoinnista erilaisissa kokoonpanoissa.

 

 

Teea Karttunen, Tessa Kokkonen ja Leena Toivanen.