Vanhan pappilan kuisti sireenien katveessa.

Opiskelijoille 

Opiskeluaika jää nuoren ihmisen elämään etapiksi, joka johdattaa maailman tuulisille teille. Se tuo elämään uudet haasteet ja mahdollisuudet. Oman elämän tutkiskelu voi aiheuttaa sekä iloa että ahdistusta. Oppilaitostyössä rinnalla kulkijoina ovat nuorten maailmaa tuntevat oppilaitospapit. Palvelemme erityisesti opiskelijoita, opettajia ja oppilaitosten henkilökuntaa.

Toimimme yhteistyössä oppilaitosten terveys-, hyvinvointi- ja kriisiryhmien, tuutoriryhmien, oppilaskuntien sekä eri ohjaus- ja auttamistahojen kanssa. Olemme läsnä oppilaitoksilla, pidämme vastaanottoja, järjestämme oppitunteja, illanviettoja ja monenlaisia tapahtumia.

Meidät tavoitat toimitiloistamme Vanhasta Pappilasta ja kouluilta sekä päivystysaikoina että sopimuksen mukaan.

Instagramissa: @yhteishenkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pappilaklubi

Pappilaklubi-illat käynnistyvät jälleen! Elävää musiikkia ja jäljittelemätöntä livetunnelmaa Kuopion vanhimmassa olohuoneessa. Iltoihin on vapaa pääsy.

To 9.2. klo 19 artistivieraana Pietari Savolainen. Ovet auki klo 18 - 21.

Tervetuloa Vanhalle Pappilalle!

Kuopion vanhinpaan rakennukseen Vanhalle Pappilalle toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki nuoret ja opiskelijat. Tarjolla on rentoa yhdessäoloa, biljardia, konsertteja, lautapelejä ja tietenkin kahvittelua.

Studentian kappeli

Savilahden kampuksella sijaitsee Studentian kappeliLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa säännöllistä toimintaa ovat mm. Hetki ja Kaverikahvila. Muuhun toimintaan voi tutustua ja kappelia varata kappelin omilta sivuilta www.studentiankappeli.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Evening Prayer in English at University Studentia Chapel on Thursday 23th February at 6 pm

Piirroskuva Vanhasta Pappilasta

Ota yhteyttä

Johtava oppilaitospastori
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio
vs. oppilaitospastori
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 KUOPIO
Nuorisosihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio
Nuorisokanttori
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio