TERVE!   

Tervetuloa mukaan Kuopion seurakuntien retkelle Maata Näkyvissä Festareille Turkuun!

Retken hintaan 75 € kuuluu matkat, ohjelmat, majoitus ja järjestäjän tarjoamat ruuat perillä (aamupala, lounas ja iltapala) sekä paluumatkalla ruokailu. Menomatkan ruokailu on omakustanteinen. Lähetämme osallistumislaskun kotiin retken jälkeen, joten bussiin et osallistumismaksua tarvitse mukaan.

 

Matka-aikataulu:

Lähdemme pe 16.11.      klo 8.00 Nilsiän seurakuntatalo

                                            klo 8.45 Riistaveden seurakuntatalo

klo 9.30 Alavan kirkko (yläparkkipaikka)

klo 9.45 Pitkälahden ABC

                                     

Palaamme su 18.11. n. klo 21.30 Kuopioon lähtöpaikoille ja Nilsiään n. klo 23. Lähdemme Turusta n. klo 14.30.

 

Tapahtuma kokoaa tuhansia nuoria eri puolilta Suomea nauttimaan huikeasta festaritunnelmasta. Monipuolinen ohjelma sisältää huippuartisteja Suomesta ja ulkomailta, raamattuopetusta, studioita, workshoppeja ja esittävää taidetta, jokainen nuori voi valita vapaasti mihin ohjelmiin osallistuu. Ohjelmaa voit vilkuilla netistä:
www.maatanakyvissa.fi.

 

Ruokailut tapahtuman aikana kuuluvat osallistumismaksuun. Menomatkalla tapahtuva ruokailu on omakustanteisia, tulomatkan ruuan tarjoaa seurakunta, joten varaa hieman rahaa mukaan. Lauantaina järjestämme mahdollisuuden visiittiin Turun keskustassa, joten sinulla on mahdollisuus shoppaillakin hiukan.

 

Yövymme koulumajoituksessa Turun seudun kouluissa. Jokaisessa majoituskoulussa on majoitusvalvojia, jotka huolehtivat majoituksen onnistumisesta. Vain harvoissa kouluissa on valitettavasti lupa käyttää luokkia majoittautumiseen, joten majoittuminen tapahtuu siksi useimmiten liikuntasaleissa. Kaikissa majoituskouluissa on suihku- ja wc-tilat, mutta niiden määrä on vaihteleva. Kouluissa ei ole patjoja, joten ota oma patja ja makuupussi mukaan.

 

https://www.maatanakyvissa.fi/wp-content/uploads/2015/08/kls-miintsiii.jpgPyrimme pitämään huolta turvallisuudestasi parhaalla mahdollisella tavalla. Turkuhallissa ja Messukeskuksen konserteissa on turvatarkastukset kaikille festarivieraille, nuorisotyönohjaajille ja talkoolaisille. Maata Näkyvissä -festarit on päihteetön tapahtuma, joten tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihdeaineita. Seurakunnan retkethän ovat AINA päihteettömiä ja savuttomia. Päihteiden käyttö leirillä aiheuttaa leirin keskeyttämisen ja leiriläisen kotiin kuljettamisen omin kustannuksin, tämä koskee myös täysi-ikäisiä mukana olijoita. Leirialueelta tai hiljaisuuden aikana leiriläiselle osoitetusta majoitustilasta luvaton poistuminen on turvallisuussyistä kielletty. Osallistujat ovat vakuutettuja seurakunnan toiminnassa. Seurakunnan vakuutus ei kuitenkaan ulotu mahdollisiin kipu tms. korvauksiin, eikä leiriläisten omaisuuteen. Toivomme teidän huomioivan tämän, kun valitsette varusteita retkeä varten.

 

TÄSTÄ SE PÄRÄHTÄÄ KÄYNTIIN!

 

ILMOITTAUDU retkelle viim. 21.10. 

 

TURVALLISUUSVASTUUSSA

Jarkko Voutilainen

p. 040 4848 285

jarkko.voutilainen@evl.fi

 

MUUT OHJAAJAT

Tiia Volotinen (Alava)0404848293

Jari Alanen (Kallavesi) 0404848375

Tiitus Lahti (Järvi-Kuopio) 0404888675