Uudet tilat avataan Männistössä

to 14.2. kello 09.00 - kello 14.00

Uudet tilat avataan Männistössä

Männistön torin entinen apteekki, Kalevalankatu 23 A 1

Männistön seurakunta ja Kuopion kaupunki avaavat helmikuussa yhteisen kokoontumispaikan Männistön torin entisen apteekin tiloihin. Tarjolla avajaiskahvit.

Seurakunta ylläpitää toimintaa aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kaupunki puolestaan on vetovastuussa tiistaisin ja torstaisin.

Kokoontumistila toimii Männistön alueen asukastupana, joten siellä on monia asukastuville tyypillisiä palveluja kuten vaikkapa tietokonepisteet, joissa voi käydä hoitamassa nettiasiointia.

Avajaisten yhteydessä käynnistetään nimikilpailu, johon kävijät voivat osallistua ja ehdottaa paikan tyyliin ja henkeen sopivaa nimeä.
 

Tervetuloa aamupalalle

Tilassa alkaa Männistön seurakunnan seniorien ystäväkerho ja diakonissan vastaanotto on kolmena päivänä viikossa. Tuleva toiminta tarkentuu talven ja kevään mittaan, mutta suunnitelmissa on järjestää muun muassa erilaisia kursseja ja asiantuntijaluentoja.

Tiloista löytyy myös tuo & vie -piste, johon voi tuoda itselle tarpeettomiksi jääneitä tavaroita ja viedä mukanaan sellaisia, joille löytyy käyttöä. 

Arkiaamuisin voi pistäytyä nauttimaan puuroa, sämpylöitä ja kahvia pientä maksua vastaan.

 

Avajaiset Männistön torin entisen apteekin tiloissa to 14.2. klo 9–14, Kalevalankatu 23 A 1. 
Muina arkipäivinä avoinna klo 8–14.

 


Järjestäjä

Männistön seurakunta

Diakonissa
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio

Alueet: Linnanpelto, Itkonniemi, Saarijärvi ja Kelloniemi

Katso myös

su 21.4. klo 11.00

Alavan kirkko

Koko kansan pääsiäisbrunssi ja messu

Brunssi klo 9.30 seurakuntasalissa, hinta 5 €. Messu klo 11, Hannu Koskelainen, Hanna Vasiljev, Risto Voutilainen, Juha Välimäki, Leila Savolainen, Zipporim ja ARMO-bändi. Ei pyhäkoulua. Unelmieni kirkko -piirustuskilpailun voittajatöiden julkaiseminen ja palkitseminen.
ma 22.4. klo 18.00

Kiviojilla, Kipinäkatu 32

Siioninvirsiseurat

Puhujina piispa Matti Sihvonen, Raili Pursiainen, Risto Voutilainen. Kahvitarjoilu klo 17.30.
ke 24.4. klo 11.00 -13.00

Keskusseurakuntatalo

Eläkeläisten virkistyspäivät

klo 11-13. Raamattutunti klo 11 Lauri Kastarinen " Pääsiäinen". Iltapäivällä kevätjuhla ohjelmaa ja kevätretkille ilmoittautuminen