ALAVAN RIPARI-ISOSHAKU 2019

ti 16.4. kello 17.00

ALAVAN RIPARI-ISOSHAKU 2019

Ilmoittautuminen on päättynyt

Haku aika päättyy su 14.4.2019 klo 23.59!

LUE ALLA OLEVA HUOLELLA ENNEN LOMAKKEEN TÄYTTÖÄ!

MIKÄ MIKÄ?

Alavan seurakunta hakee viidelle kesän rippikoululle isosia: 1 päivärippikoulu ja 4 leiriä. Kaikki ryhmänohjaajakoulutuksen (tai muun seurakunnan isoskoulutuksen) käyneet ovat tervetulleita hakemaan isoseksi! Kuitenkin Alavan koulutuksessa käyneet ovat etusijalla, koska tunnemme heidät parhaiten. JOKA TAPAUKSESSA ON HYVÄ HAKEA!

ODOTUKSET JA VALINTA KRITEERIT?

Koulutukseen osallistumisen lisäksi, odotamme isoselta motivaatiota, ymmärrystä sekä intoa kristillisistä asioista ja persoonallisuutta (sillä kaikenlaisia tyyppejä tarvitaan). Isoisostehtävään valintaan vaikuttaa kokemus isosena, koulutukseen osallistuminen ja soveliaisuus.

Pääperiaattelisesti kaikki pätevät hakijat otetaan leirille, mutta rajallisen isospaikkojen takia joudumme tarvittaessa tekemään karsintoja. Tässä tilanteessa katsomme erityisesti hakemuksesta koulutukseen osallistumista ja muuta seurakunta-aktiivisuutta (esim kerhonohjaajana tai pyhäkouluohjaajana toimimista).

VELVOLLISUUDET JA PALKKIOT

Isoset ovat velvoitettu osallistumaan rippikoulun intensiivijaksoon (esim leiripäiviin), sitä ympäröiviin kaupunkipäiviin (tätä ei päivärippikoulussa ole) sekä konfirmaatioon. Riparikohtaisesti sovitaan myös suunnittelupalaveri. Tarkemmat päivät rippikouluille näkee isoshakulomakkeesta (yllä linkki).

1.1.2018 alkaen isosille maksettava palkkio on:

  • 18-v. ja vanhemmat: 42€/ vrk
  • alle 18-vuotiaat: 21€ /vrk

Isoisosille maksetaan täysi-ikäisen isosen palkkio riippumatta iästään.

MILLOIN SAA TIETÄÄ ISOSPAIKOISTA?

Tiistaina 16.4.2019 julkaistaan isospaikat Alavan seurakuntasalissa klo 17. Jos et tullut valituksi isoseksi, sinulle soitetaan puhelimitse edellisen päivän aikana. Jos emme saa kiinni, laitamme viestiä asiasta.

LOMAKKEEN TÄYTTÄMISESTÄ TÄRKEÄ TIETO!

Kun täytät isoshakemusta täytä se huolella ja ajatuksella. Kokemus on osoittanut, että helpompi on kirjoittaa pitemmät vastaukset ensin esim Word-tiedostaan, josta kopioi sitten lomakkeeseen. Teknologia on välillä oikullista ja näin saat nopeasti uuden lomakkeen tehtyä!

Muutenkin vastaa omana itsenäsi hakemukseen, eikä niin mitä luulet seurakunnan työntekijöiden haluavan kuulla. Teennäisyys paistaa valitettavasti läpi!

Loppujen lopuksi haluamme rohkaista kaikkia hakemaan, koska ilman isosia rippileiri jää ilman oleellista osaa.

Terveisin
Alavan nuorisotiimi - Anton, Heli, Tiia ja Oona

Lisätietoa Alavan ryhmänohjaajakoulutuksesta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Katso myös

Nuorten ilta

Kesän nuorten illat torstaisin 6.6.-15.8. klo 18-21.
pe 21.6. klo 18.00 -20.30

Poukaman leirikeskus

Kuopion ev.lut. seurakuntien juhannusjuhla

Lipunnosto ja hartaus klo 18, kokko klo 19, yhteislaulua ja puuhaa lapsille. Kanttiini (vain käteisellä) ja mahdollisuus makkaranpaistoon.
pe 21.6. klo 18.00 -21.00

Alavan kirkon nuorten kerhotila

Kesänuortenilta

Alavan tilat täyttyvät myös kesäisin nuorista!