Päiväkerho Nilsiässä

ma 29.4. kello 09.00 - kello 11.30

Nilsiän seurakuntakoti

Päiväkerho 3-6 -vuotiaille lapsille

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille. Toiminta on maksutonta.

Kerho alkaa syksyllä teemalla Kaverin kanssa on kivempaa. Syys-lokakuussa teemme Kotikirkkoa tutuksi eri tavoin. Marras-joulukuussa käymme ohjelmissamme kohti Ihanaa joulua. Tammikuun aiheena on Minä kasvan. Helmikuussa vietmme Ystävänpäivää, jolloin ystävystymme myös koko maailman lapseien kanssa. Ystävät ympäri maailman teemoittaa kevätkauttamme. Laskiaisesta pääsiäiseen kuljemme mekin pikkuisin askelin kohti pääsiäistä. Pääsiäisen värit hehkuvat kerhoissamme pääsiäisen aikaan. Lopuksi ihmetellään Kevään tulemisen ihmettä, juhlimme Vappua, äitienpäivää, valon ja uuden elämän voittamista.

Kerhoissa opetellaan sosiaalisia taitoja, askarrellaan, liikutaan, laulellaan, leivotaan ja ulkoillaan. Pieni hartaushetki kuuluu myös kerhon ohjelmaan.


Lastenohjaaja
Järvi-Kuopion seurakunta
Nilsiäntie 59
73300 Nilsiä

Katso myös

ma 20.5. klo 17.00 -19.30

Perheitten ilta

Tule aloittelemaan viikkoa kirkolle perheen kanssa!
ti 21.5. klo 9.30 -11.00

Vehmasmäen kappeli

Vehmasmäen perhekerho

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikenikäiset, vauvoista alkaen oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin.
ti 21.5. klo 13.30 -15.30

Kallaveden kirkko

Taidetiistai

Taidetiistai on kierrätykseen, ekologisuuteen ja kristilliseen kasvatukseen ohjaavaa taidekasvatusta lapsille ja aikuisille yhdessä.