PELASTUS - nuorten aikuisten lautapeli-ilta

to 16.5. kello 18.00 - kello 21.00

PELASTUS - nuorten aikuisten lautapeli-ilta Alavan kirkon nuorten kerhotila

Lautapelaamisesta, pienestä purtuvasta, muitten seurasta ja loppuhartaudesta on hyvä ilta tehty! Eli kannattaa tulla paikalle!

PELASTUS on joka toinen viikko järjestetty nuorten aikuisten peli-ilta Alavan kirkolla klo 18-21. Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta! Jos lautapelit on intohimoinen harrastuksesi tai et ole vuosiin niihin koskenut, niin illassa pääset varmasti pelaamaan jotain mielekästä. Tarjolla on klassisia Unoja ym, mutta löytyy myös modernimpaa Splendorin kaltaisia mestariteoksia. Omiakin pelejä saa tuoda pelattavaksi! Tarjolla on kahvitarjoilu ja päätetään ilta hartauteen! Järjestäjinä lautapeli-intoilijat Anton ja Henrik! 

Suurinpiirteinen illan kulku:

  • Klo 18:00 ALOITUS. Ovet avautuvat ja kokoonnutaan sohville keskustelemaan alkukuulumiset ja illan toivomukset. Peliporukoihin jakaantuminen ja pelit alkakoon. Huom! Myöhemminkin illalla saa tulla paikalle ja liittyä seuraan!
  • Klo n. 18:15 - 20:45 VAPAATA PELAILUA. Samalla voi hakea antimia kahvipöydästä! 
  • 20:45 - 21:00 LOPETUS. Loppuhartaus ja kotia lähtö. Jos ei ole kiire kotia, saa jäädä auttamaan paikan siivoamisessa ja pelien pakkaamisessa.

HALUATKO TULLA PELASTUS-ILTOJEN YHDEKSI VASTUUHENKILÖKSI?
Vapaaehtoiset nuoret aikuiset järjestävät näitä iltoja, eli huolehtivat tilan kuntoon ennen iltaa, huolehtivat illan aikana yleisestä järjestyksestä, pitävät loppuhartauden ja huolehtivat tilan takaisin alkuperäiseen kuntoon. Vapaaehtoisten järjestäjien joukkoon mahtuu aina lisää! Eli jos sinä koet, että olisit PELASTUS-iltojen järjestämisestä kiinnostunut niin ota yhteyttä alla olevaan henkilöön eli Antoniin!

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös lautapeli-illat sieltä. Lisäksi on toiminnassa ilmaisutaitoa, kuoroa, leirejä ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viesti Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään. Näin pysyt ajantasalla ja voit vaikuttaa.

Kuva osoitteesta game-icons.net.

#pelastuspeliilta
#nähdäänmessussatoiminta

Lisätietoa Nähdään messussa -toiminnasta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Katso myös

NASA - Nuorten aikuisten syyskauden avajaiset

Nuorten aikuisten NÄHDÄÄN MESSUSSA -toiminta lähtee taas rytinällä käyntiin.
ma 9.9. klo 17.00 -18.30

Alavan kirkko

NÄHDÄÄN MESSUSSA -nuorten aikuisten kuoro

Joka toinen viikko pääsee laulamaan nuorekkaalla porukalla Alavalla
ti 10.9. klo 18.00

Riistaveden seurakuntatalo

Siioninvirsiseurat

Tule laulamaan Siionin virsiä ja kuulemaan seurapuheita.