Konsertti: Levolle laskeun, Luojani

su 6.10. kello 14.00

Konsertti: Levolle laskeun, Luojani Alavan kirkko

Päivi Pylvänäinen, sopraano, Laura Kivikoski, urut & amp; piano. Ohjelma 10 €.

Savonlinnalaislähtöisen laulajan ja näyttelijän, sopraano Päivi Pylvänäisen laajalti kiitetty Levolle laskeun, Luojani -kirkkokonsertti kuullaan Kuopion Alavan kirkossa sunnuntaina 6. lokakuuta klo 14. Konsertissa Pylvänäinen esiintyy yhdessä säestäjänsä Laura Kivikosken kanssa.

Pylvänäinen käy tunnelmallisessa ja henkilökohtaisessa konsertissaan läpi omaa elämäänsä tästä päivästä lapsuuteen. Sillä matkalla, kuten suurella osalla suomalaisista, kirkko ja seurakunta kulkevat melkein aina jollain tavalla vierellä. Elämäntarinan pysähdyspaikkoina on tällä kertaa tutut virret ja hengelliset laulut.
"Lapsena äiti aina lauloi samaa tuttua virttä. Nyt huomaan laulavani omille lapsilleni samaa laulua. Tuntuu turvalliselta, että arjen keskeltä löytää pieniä asioita, perinteitä, joihin voi hyvällä mielellä tukeutua. Näistä kokemuksista rakentuu tämä konsertti." kertoo Päivi Pylvänäinen.

Pylvänäinen toivottaa kaikki tervetulleeksi konserttiin. ”Luvassa on monipuolinen ja musiikillisesti hieman yllättäväkin kokonaisuus.” solisti lupaa.

Lokakuussa 2017 Pylvänäinen lauloi suurta huomiota saaneen Aino Ackté -oopperan nimiroolissa. Useat lehdet arvosteluissaan ylistivät Pylvänäisen roolissuoritusta. Kesällä 2019 hän lauloi Savonlinnan Oopperajuhlilla Sevillan parturissa Bertan roolin saaden myös siitä erinomaisia arvosteluita useissa lehdissä.

Pylvänäisen monipuolinen työura sisältää ooppera-, operetti- ja teatterirooleja sekä konsertti- ja kirkkomusiikkiteosten solistitehtävia ja soolokonsertteja.

Konsertin järjestää Alavan seurakunta. Käsiohjelma 10 €.


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Kanttori
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio

Katso myös

ke 13.11. klo 16.00 -17.30

Männistön Pyhän Johanneksen kirkko

Kirkkokuoro

Kirkkokuorossa pääset laulamaan monipuolista kirkkomusiikkia ja kokemaan laulamisen ja yhdessä tekemisen iloa.
ke 13.11. klo 18.00 -19.30

Männistön Pyhän Johanneksen kirkko

Projektikuoro

Projektikuoro on tarkoitettu työikäisille laulajille. Kuoron ohjelmisto koostuu uudemmasta hengellisestä musiikista.
to 14.11. klo 17.00 -18.00

Männistön Pyhän Johanneksen kirkko

Nuorten musiikkiryhmä

Musiikkiryhmä soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneille nuorille.