MNF 2019

pe 15.11. kello 07.00

MNF 2019

Gatorade Center ja Turun Messukeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

VIELÄ 1 LIPPU VAPAANA samaan hintaan! Ota yhteyttä Olliin, yhteystiedot alla. Heti, ole hyvä! Retki Maata Näkyvissä -festareille

MAATA NÄKYVISSÄ FESTARIREISSU 15.–17.11.2019 TURKU – KUOPION SEURAKUNTAYHTYMÄ 

Tervetuloa mukaan Kuopion seurakuntien retkelle Maata Näkyvissä Festareille Turkuun!

Retken hintaan 65 € kuuluu matkat, ohjelmat, majoitus ja järjestäjän tarjoamat ruuat perillä (aamupala, lounas ja iltapala) sekä paluumatkalla ruokailu.
Menomatkan ruokailu on omakustanteinen. Lähetämme osallistumislaskun kotiin retken jälkeen, joten bussiin et osallistumismaksua tarvitse mukaan.

Rippikoulun käyneille. Nuoremmilla pitää olla oma täysi-ikäinen huoltaja mukana retkellä.

Matka-aikataulu:
pe 15.11.

07:00 Nilsiän seurakuntatalo, Nilsiäntie 59
07:30 Juankosken srk-talo, Juankoskentie 13b
07:50 Kaavin koulun pysäkki
08:10 Riistaveden seurakuntatalon pysäkki
09:00 Alavan kirkko (yläparkkipaikka)
09:15 Pitkälahden ABC

Palaamme su 17.11. n. klo 21.30 Kuopioon lähtöpaikoille ja Nilsiään n. klo 23. Lähdemme Turusta n. klo 14.30.

Tapahtuma kokoaa tuhansia nuoria eri puolilta Suomea nauttimaan huikeasta festaritunnelmasta. Monipuolinen ohjelma sisältää huippuartisteja Suomesta ja ulkomailta, raamattuopetusta, studioita, workshopeja ja esittävää taidetta, jokainen nuori voi valita vapaasti mihin ohjelmiin osallistuu. Ohjelmaa voit vilkuilla netistä:
http://www.maatanakyvissa.fi/.

Ruokailut tapahtuman aikana kuuluvat osallistumismaksuun. Menomatkalla tapahtuva ruokailu on omakustanteinen, joten varaa hieman rahaa mukaan. Tulomatkan ruoka sisältyy osallistumismaksuusi. Lauantaina järjestämme mahdollisuuden visiittiin Turun keskustassa, joten sinulla on mahdollisuus shoppaillakin hiukan.

Yövymme koulumajoituksessa Turun seudun kouluissa. Jokaisessa majoituskoulussa on majoitusvalvojia, jotka huolehtivat majoituksen onnistumisesta. Vain harvoissa kouluissa on valitettavasti lupa käyttää luokkia majoittautumiseen, joten majoittuminen tapahtuu siksi useimmiten liikuntasaleissa. Kaikissa majoituskouluissa on suihku- ja wc-tilat, mutta niiden määrä on vaihteleva. Kouluissa ei ole patjoja, joten ota oma patja ja makuupussi mukaan.

Pyrimme pitämään huolta turvallisuudestasi parhaalla mahdollisella tavalla. Turkuhallissa ja Messukeskuksen konserteissa on turvatarkastukset kaikille festarivieraille, nuorisotyönohjaajille ja talkoolaisille. Maata Näkyvissä -festarit on päihteetön tapahtuma, joten tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihdeaineita. Seurakunnan retkethän ovat AINA päihteettömiä ja savuttomia. Päihteiden käyttö leirillä aiheuttaa leirin keskeyttämisen ja leiriläisen kotiin kuljettamisen omin kustannuksin, tämä koskee myös täysi-ikäisiä mukana olijoita. Leirialueelta tai hiljaisuuden aikana leiriläiselle osoitetusta majoitustilasta luvaton poistuminen on turvallisuussyistä kielletty. Osallistujat ovat vakuutettuja seurakunnan toiminnassa. Seurakunnan vakuutus ei kuitenkaan ulotu mahdollisiin kipu tms. korvauksiin, eikä leiriläisten omaisuuteen. Toivomme teidän huomioivan tämän, kun valitsette varusteita retkeä varten.

TURVALLISUUSVASTUUSSA:
Olli Inkinen, p. 040 4888 628, olli.inkinen@evl.fi

MUUT OHJAAJAT:
Anton Berg (Alava) 0404848291
Jari Alanen (Kallavesi) 0404848375
Jarkko Voutilainen (Tuomiokirkko) 040 4848 285
Maisa Parviainen (Yhteinen nuorisotyö) 040 4848 340

Ilmoittautua voit tästä.

#alavannuortenleiritjaretket
#kuopiontuomikirkonnuortenleiritjaretket
#järvikuopionnuortenleiritjaretket
#kallavedennuortenleiritjaretket
#puijonnuortenleiritjaretket
#männistönnuortenleiritjaretket

 

Lisätietoa Maata näkyvissä -festareista


Järjestäjä

Alavan seurakunta, Järvi-Kuopion seurakunta, Kallaveden seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta

Nuorisotyönohjaaja
Järvi-Kuopion seurakunta Kaavi
Kirkkorannantie 1
73600 Kaavi