Saara Aalto - Fairytale - Joulun Taikaa - konsertti

la 14.12. klo 19.00

Muuruveden kirkko

Liput ennakkoon: www.ticketmaster.fi

Vuoden alussa Britannian Dancing on Ice -ohjelmassa pronssille luistellut ja sen jälkeen ympäri Eurooppaa keikkaillut Saara Aalto julkaisee joululevyn 15. marraskuuta. Luvassa on valikoima Saaran omia joululaulusuosikkeja sekä aivan uusia kappaleita, joita ovat Saaran kanssa olleet tekemässä mielenkiintoiset yhteistyökumppanit. Arto Ruotsalan tuottaman levyn julkaisua seuraa kirkkokiertue, jolla päästään nauttimaan taianomaisesta joulutunnelmasta yhdessä Saaran kanssa.

 

-Yleisö on pyytänyt minulta uutta joululevyä jo viimeiset seitsemän vuotta ja nyt vihdoin koin, että oli sen aika. Olen työkiireiden takia joutunut jättämään välistä Suomen joulukiertueen usean vuoden ajan, mikä on saanut minut todella ikävöimään joulun aikaa Suomessa. Nyt on vihdoin taas aika ottaa joulu ja joulumusiikki haltuun, koska rakastan niitä niin paljon, Saara kommentoi.

 

Fairytale - Joulun Taikaa  -kirkkokiertue alkaa Mikkelistä 2. joulukuuta ja kulkee halki Suomen päättyen Savonlinnaan lauantaina 21. joulukuuta. Seitsemäntoista konserttia käsittävällä kiertueella Saaraa säestää nelihenkinen yhtye. 

 

-Sekä levyllä että kiertueella on haettu joululauluihin vähäeleistä ja mystisen kaunista tunnelmaa. Nyt ei olla pelkästään eeppisten suurien tunteiden äärellä, vaan myös sovitukset ovat pieniä, herkkiä ja haavoittuvia. Laulullisesti olen löytänyt itsestäni aivan uuden puolen tätä levyä tehdessä ja en malta odottaa, että pääsen jakamaan näitä tunteita yleisön kanssa. Kirkoissa parasta on tunnelma ja upea akustiikka, joka sopii kauniisiin lauluihin ja äänelleni täydellisesti. Haluan rakentaa kiertueesta upean korvia hivelevän kokonaisuuden, jossa ihmiset pääsevät kuulemaan ne kaikki rakkaimmat joululaulunsa ja tietenkin muutamia uusia kappaleita, joiden toivon jonain päivänä olevan jouluklassikoita, Saara jatkaa. 

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Järvi-Kuopion seurakunta

Warner Music Live

Ota yhteyttä

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Syrjäntie 37
71160 Riistavesi

Alueena Riistavesi, Vehmersalmi