Pappilaklubi

pe 24.1. kello 20.00

Pappilaklubi Vanha Pappila

Elävää musiikkia Vanhalla Pappilalla

Kevään 2020 Pappilaklubit käynnistää kuopiolainen poprockgospelia soittava 5ade. Yhtye on ollut kasassa jo useamman vuoden ja esiintynyt aiemmin nimellä Gospelband Sade. Nykyisellä nimellä ja kokoonpanolla yhtye on keikkaillut kesästä 2018 alkaen.

Ovet auki klo 19 - 22 ja keikka käynnistyy klo 20. Vapaa pääsy.

 


 

5ade

5ade on kuopiolainen pop/rock- tyylistä gospelmusiikkia esittävä bändi, joka aiemmin tunnettiin nimellä Gospelband Sade. Bändi on esiintynyt nykyisellä nimellä ja kokoonpanolla kesästä 2018. Bändin nimi lausutaan "sade". Bändin näkynä on viedä evankeliumia eteenpäin musiikin voimin. Tavoitteena on, että musiikki ja Jumalan sana voisivat koskettaa kuulijoita keikoilla ja tilaisuuksissa, joissa bändi saa olla palvelemassa musiikin kautta. Musiikin sävellykset 5ade tekee itse ja sanoituksissa on omien tekstien lisäksi Pentti Säteen kirjoittamia tekstejä. 

 

 


Järjestäjä

Oppilaitostyö

Nuorisokanttori
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio

Katso myös

su 26.1. klo 15.00

Kuopion Tuomiokirkko

Yksinkertaisesti kaunista - kamarimusiikkia Tuomiokirkossa

Heli Untamala, viulu; Tuomas Untamala, sello; Marketta Kivimäki, alttonokkahuilu; Markku Laakso, kitara; Anna Maria McElwain, cembalo; Anu Pulkkinen, urut.
su 2.2. klo 16.00

Kuopion Tuomiokirkko

Vetelin poikakuoron konsertti

Jousiyhtye, Matti Pohjoisaho, urut ja piano. Koko kuoron lisäksi konsertissa esiintyy myös kuoron miehistä koottu mieskuoro, kitarayhtye sekä Jalo Pulkkinen, viulu. Konsertin johtaa Simo Kangas.