Alavan ROK 1 -leiri

pe 21.8. kello 18.00 - su 23.8. kello 12.30
Kaksi piirrettyä hahmoa. Käsissä kirja ja risti.
Hirvijärven leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Uusi ryhmänohjaajakausi taas käynnistyy leireilyllä!

Ilmoittautuneille ja heidän huoltajilleen lähetetään leiriä edeltävänä viikkona leirikirje ja leirin alustavaohjelma! Leirille mahtuu enintään 42 nuorta ja ensimmäisen vuoden koulutettavat ovat etusijalla, ellei kaikki mahdu. Muuten osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Olit sitten kiinnostunut isosuudesta, kerhonohjaamisesta tai muuten ihmisenä kasvamisesta, niin tämä koulutus on oikea paikka sinulle!

Alavan ryhmänohjaajakoulutukseen ovat tervetulleita mukaan kaikki rippikoulun käyneet n. 15–20-vuotiaat. Koulutus on ilmaista ja parhaiten pääset mukaan osallistumalla ensimmäiselle leirille (ELI JUURI TÄHÄN!). Olit sitten vasta-alkaja tai jo useamman vuoden käynyt niin aina opit jotain uutta. Jos et pysty leirille osallistumaan, mutta olet kiinnostunut olemaan mukana ROKssa, niin ilmoittaudu mukaan korvaavaan hetkeen 3.9. Alavan kirkon nuortentiloissa!

Leirille lähtö tapahtuu pe klo 18.00 Alavan kirkon yläparkkipaikalta. Pääset bussin kyytiin myös Särkiniemen kirkon pysäkiltä (klo 18.10) ja Neulamäen kirkon alaparkkipaikalta (18.15), minkä jälkeen jatkamme matkaa Hirvijärven leirikeskukseen. Palaamme leiriltä sunnuntaina Alavan kirkolle klo 11.00 alkavaan messuun. Messun jälkeen jokainen huolehtii kyydit kotiin itse!

Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille leirikirjeessä leiriä edeltävällä viikolla, mutta mielellään vastataan etukäteen jo leiriin liittyviin kysymyksiin. Yhteystiedot löytyy alta.

Tule rohkeasti mukaan ja ole valmis yllättymään!
Terveisin Alavan nuorisotiimi - Anton, Miia, Anu, Heli ja Tiia

#alavanrok
#alavannuortentoiminta
#alavannuortenleiritjaretket

Lisätietoa Alavan nuorisotyöstä


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio
Rovastikuntapastori
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio
Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Virkavapaalla Maaningan nuorisotyön tehtävistä.

Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.