PELASTUS - nuorten aikuisten olohuoneilta

to 22.10. kello 18.00 - to 22.10. kello 21.00
kaksi mustaa noppaa.
Alavan kirkon nuorten kerhotila

Alkuraamiksesta, lautapelaamisesta, pienestä purtuvasta ja muitten seurasta on hyvä ilta tehty!

PELASTUS on olohuoneilta nuorille aikuisille (n. 20-35v) Alavan kirkolla joka toinen torstai klo 18-21. Aloitetaan ilta lyhyellä raamattukeskustelulla, jonka jälkeen kahvitarjoilu sekä vapaata pelailua/rupattelua/musisointia Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta! Mukaan voi lastenkin kanssa tulla!

Suurinpiirteinen illan kulku:

  • Klo 18:00 ALOITUS. Ovet avautuvat ja kokoonnutaan sohville keskustelemaan alkukuulumiset ja illan toivomukset. Huom! Myöhemminkin illalla saa tulla paikalle ja liittyä seuraan!
  • 18:15 - 19:00 RAAMIS. Raamattukeskustelu/hartaus tulevan sunnuntai evankeliumitekstistä. Tähän on myös mahdollista osallistua etänä (linkki löytyy Nähdään mesussa -somesta)
  • Klo n. 19 - 21 VAPAATA OLOA JA PELAILUA. Samalla voi hakea antimia kahvipöydästä!  Jos ei ole kiire kotia, saa jäädä auttamaan paikan siivoamisessa ja pelien pakkaamisessa.

SEURAAVAT PELASTUS-ILLAT TÄSTÄ

HALUATKO TULLA PELASTUS-ILTOJEN YHDEKSI VASTUUHENKILÖKSI?
Vapaaehtoiset nuoret aikuiset järjestävät näitä iltoja, eli huolehtivat tilan kuntoon ennen iltaa, huolehtivat illan aikana yleisestä järjestyksestä, johtavat raamattukeskustelua ja huolehtivat tilan takaisin alkuperäiseen kuntoon. Vapaaehtoisten järjestäjien joukkoon mahtuu aina lisää! Eli jos sinä koet, että olisit PELASTUS-iltojen järjestämisestä kiinnostunut, niin ota yhteyttä alla olevaan henkilöön eli Antoniin!

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös ilmaisutaitoryhmän sieltä. Lisäksi on toiminnassa peli-iltoja, kuoroa, leirejä ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viesti Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään, jos haluat pysyä ajantasalla ja vaikuttaa.

Kuva osoitteesta game-icons.net.

#pelastuspeliilta
#nähdäänmessussatoiminta

Lisätietoa Nähdään messussa -toiminnasta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Nuoret ja nuoret aikuiset.