PYHÄIN PÄIVÄN PELASTUS POUKAMASSA - nuorten aikuisten olo- ja saunailta

la 31.10. kello 17.00 - la 31.10. kello 22.00
Oranssi leikki.
Poukaman leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Raamattupohdinnasta, iltapalasta ja saunomisesta leirikeskuksen oloissa on hyvä ilta tehty.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 18.10. JA ENINTÄÄN 15 HLÖ!

PYHÄIN PÄIVÄN PELASTUS on olohuoneilta nuorille aikuisille (n. 20-35v) Poukaman leirikeskuksessa klo 17-22.. Aloitetaan ilta raamattutyöskentelyllä, jonka jälkeen saunomista ja iltapalatarjoilua. Ilta päätetään hartauteen. Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta! Mukaan voi lastenkin kanssa tulla!

Suurinpiirteinen illan kulku:

  • Klo 17:00 OVET AUKI. Oma toiminen saapuminen Poukaman leirikeskukseen ja kokoonnutaan saunarakennukseen.
  • 17:15 - 18:30 RAAMATTUTYÖSKENTELY. Moniulotteinen työskentely raamatun saloihin. Tähän on myös todennäköisesti mahdollista osallistua etänä (linkki löytyy Nähdään mesussa -somesta)
  • Klo n. 18:30 - 21:00 SAUNOMISTA. Saunominen ja uinti mahdollisuus. Kaksi eri vuoroa naisille ja miehille, mutta halutessaan perhe voi saunoa yhdessä. Uinti mahdollisuus.
  • Klo n. 20:00 - 21:00 ILTAPALA TARJOLLA. Makkaran paistoa ja muuta iltapala tarjoilua. Yhdessä laitetaan ja korjataan pois.
  • Klo n. 21:15 - 21:30 ILTAHARTAUS. Loppuhiljentyminen ennen kotia lähtöä.

Klo 22:00 KOTIA KOHTI. Viimeistään kotia lähtö.

Pelastus -olohuoneillat ovat normaasti joka toisen viikon torstai Alavan kirkolla. Raamis ja vapaata pelailua ja iltapalaa. SEURAAVAT PELASTUS-ILLAT TÄSTÄ

HALUATKO TULLA PELASTUS-ILTOJEN YHDEKSI VASTUUHENKILÖKSI?
Vapaaehtoiset nuoret aikuiset järjestävät näitä iltoja, eli huolehtivat tilan kuntoon ennen iltaa, huolehtivat illan aikana yleisestä järjestyksestä, johtavat raamattukeskustelua ja huolehtivat tilan takaisin alkuperäiseen kuntoon. Vapaaehtoisten järjestäjien joukkoon mahtuu aina lisää! Eli jos sinä koet, että olisit PELASTUS-iltojen järjestämisestä kiinnostunut, niin ota yhteyttä alla olevaan henkilöön eli Antoniin!

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös ilmaisutaitoryhmän sieltä. Lisäksi on toiminnassa peli-iltoja, kuoroa, leirejä ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viesti Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään, jos haluat pysyä ajantasalla ja vaikuttaa.

Kuva osoitteesta game-icons.net.

#pelastuspeliilta
#nähdäänmessussatoiminta

Lisätietoa Nähdään messussa -toiminnasta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio