Alavan liikunnalisen talvirippikoulun isoshaku

pe 15.1. kello 11.00 - ti 19.1.
Rytkyn leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Haemma 2 isosta talvirippikouluun touhuamaan!

HAKU AUKI 15.-19.1.2021

Haemme 2 isosta Alavan ja Järvi-Kuopion liikunnalliselle talvirippikoululle Rytkyn leirikeskukseen. Kaikki 15-21-vuotiaat, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden vuoden Alavan ryhmänohjaajakoulutusta (tai jonkun muun seurakunnan isoskoulutusta) ovat kelpoitettu hakemaan. Palkkio on seurakuntayhtymän yleinen isospalkkio (yli 18-vuotiaille 42 euroa/vrk ja alle 18-vuotiaille 21,00 euroa/vrk). Isosporukka koostuu kahdesta Alavan valitsemasta isosesta ja kolmesta Järvi-kuopion valitsemasta isosesta.

Otathan huomioon, että keskimääräisesti 1 nuori pääsee 1 riparille isoseksi vuodessa, eli on epätodennäköisempää, että saat kesällä isospaikan jos olet talvirippikoulun isonen. Tämä ei ole kuitenkaan mahdotonta. Valinnoista ilmoitetataan mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen.

Talvirippikoulu on hieman poikkeuksellinen kesärippileirihin nähden, koska leirijakso on talvella, on liikunallisempi ja konfirmaatio on myöhemmin keväällä. Leiri järjestetään myös yhdessä Järvi-Kuopion kanssa ja käytännöissä toimitaan osittain Järvi-Kuopion mukaisesti. Isosilta toivotaan osallistumista leiriä edeltäviin päiviin ja myöhemmin keväällä järjestettyyn talviriparin spesiaalinuorteniltaan, kesällä konfirmaatioharjoituksiin ja itse konfirmaatioon. Alla on tarkat päivät ja ajat, jotka koskee isosia.

  • Koulutuspäivä la 23.1. joko Alavalla 9.30-15.30 tai Teams klo 13-16. Toteutus ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen.
  • Ripariralli la 20.2. Neulamäessä klo 9.30-12.30
  • Leiri 6.-13.3.
  • Nuortenilta pe 16.4. Alavalla 
  • Konfirmaatioharjoitus pe 7.5. klo 16.30-18 Alavalla
  • Konfirmaatio helatorstaina 13.5. klo 11 Alavan kirkko

Toteutus ja ajat saattaa muuttua koronatilanteen vuoksi! Noudatamme toiminnassa AVIn ja seurakuntayhtymän johtoryhmän ohjeistuksia.

Alavan työntekijöistä mukana on pastori Risto Voutilainen ja diakoni Petra Kärkkäinen. Alavan nuorisotiimi suorittaa isosvalinnan.

#alavanrok
#alavannuortenleiritjaretket

Lisätietoa Alavan ryhmänohjaajakoulutuksesta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Nuoret ja nuoret aikuiset.