Etä-pelastus - nuorten aikuisten kohtaamispaikka verkossa

to 25.2. kello 18.00 - 20.00
kaksi valkoista noppaa.
Jitsi.org

Alkuraamiksesta ja etäpelailusta on hyvä ilta tehty!

Noin joka toinen Pelastus-olohuoneilta on etänä ja joka toinen lähellä. Tämä kerta on etänä ja kokoonnutaan Jitsi.org alustalle keskustelemaan kristillisteemaisista videoista ja muuten elämästä. Keväällä ollaan katsottu The ChosenLinkki avautuu uudessa välilehdessä nimistä sarjaa etänä. Tämän jälkeen on vapaamuotoista pelailua halukkaiden kanssa.

Suurinpiirteinen illan kulku:

Paikanpäällä PELASTUS on olohuoneilta nuorille aikuisille (n. 20-35v) Alavan kirkolla joka toinen torstai klo 18-21. Aloitetaan ilta lyhyellä raamattukeskustelulla (johon voi osallistua myös etänä, yllä olevan linkin kautta), jonka jälkeen iltapalatarjoilu sekä vapaata pelailua/rupattelua/musisointia. Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta! 

TÄSTÄ SEURAAVAT ETÄ-PELASTUS JA PELASTUS KERRAT

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös Etä-pelastus-illat sieltä. Normaalisti on toiminnassa peli-iltoja, kuoroa, ilmaisutaitoa. leirejä ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viesti Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään, jos haluat pysyä ajantasalla ja vaikuttaa.

Kuva osoitteesta game-icons.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

#pelastuspeliilta
#nähdäänmessussatoiminta

Lisätietoa Nähdään messussa -toiminnasta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Nuoret ja nuoret aikuiset.