Alavan ROK 3-leirit

pe 7.5. kello 16.00 - su 9.5. kello 16.00
kaksi pinkkiä hahmoa laulamassa. Toisella risti kädessä.
Rytkyn leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ryhmänohjaajakoulutuksen viimeinen sukellus on isosuuden saloihin!

ILMOITTAUTUMINEN AUKI SU 25.4.2021 

Ryhmänohjaajakoulutuskausi päättyy kahdella ROK 3 -leirillä! Tärkeä osallistua niille, jotka ovat kesällä Alavalla rippikouluissa, mutta avoin myös muillekin rajoitusten salliessa! Alavan ryhmänohjaajakoulutukseen ovat tervetulleita mukaan kaikki rippikoulun käyneet n. 15–20-vuotiaat. Koulutus on ilmaista!

Rajoitusten takia (20 hlö/leiri) järjestämme KAKSI yhden yön leiriä! Otamme ensisijaisesti ne jotka ovat kesällä isosena, mutta ylimääräisiä paikkoja on muutamalle tarjolla.

  • PELA -rokleiri (Hybridi -, Rytky 1 -, Rytky 2 -isoset): Leirille lähtö tapahtuu bussilla pe klo 16.00 Alavan kirkon yläparkkipaikalta. Pääset bussin kyytiin myös Särkiniemen kirkon pysäkiltä (klo 16.10) ja Neulamäen kirkon alaparkkipaikalta (16.20), minkä jälkeen jatkamme matkaa Rytkyn leirikeskukseen.
    Palaamme leiriltä lauantaina seuraavasti Neulamäen kirkko (klo 15:30) - Särkiniemen kirkon bussipysäkki (klo 15:40) ja Alavan kirkolle (klo 15:50).
  • LASU -rokleiri (Päivärippikoulu -, Rytky 3 -, Rytky 4-isoset): Leirille lähtö tapahtuu bussilla la klo 16.00 Alavan kirkon yläparkkipaikalta. Pääset bussin kyytiin myös Särkiniemen kirkon pysäkiltä (klo 16.10) ja Neulamäen kirkon alaparkkipaikalta (16.20), minkä jälkeen jatkamme matkaa Rytkyn leirikeskukseen.
    Palaamme leiriltä sunnuntaina seuraavasti Neulamäen kirkko (klo 15:30) - Särkiniemen kirkon bussipysäkki (klo 15:40) ja Alavan kirkolle (klo 15:50).

Koronaohjeistuksia:

  • Käytämme maskeja yhteisissä tilanteissa
  • Huolehditaan hyvästä käsihygeniasta

Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille leirikirjeessä, mutta mielellään vastataan etukäteen jo leiriin liittyviin kysymyksiin. Yhteystiedot löytyy alta.

Tule rohkeasti mukaan ja ole valmis ihmettelemään!
Terveisin Alavan nuorisotiimi

#alavanrok
#alavannuortentoiminta
#alavannuortenleiritjaretket

Lisätietoa Alavan nuorisotyöstä


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Nuoret ja nuoret aikuiset.

Rovastikuntapastori, nuorisotyön lähiesimies
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio