Nuorten aikuisten leiri

la 15.5. kello 12.00 - su 16.5. kello 14.00
Oranssi leikki.
Poukaman leirikeskus

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Rento yhden yö leiri nuorille aikuisille. Halutessaan voi tulla mukaan lastenkin kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN ALUSTAVASTI PÄÄTTYY MAALISKUUN LOPPUUN MENNESSÄ! Mutta jatketaan huhtikuun loppuun, jos ilmoittautuneita on vähintään 15 hlö. Leiri ei toteudu, jos maaliskuun loppuun mennessä osallistujia ei ole riittävästi. Eli vinkkaa ihmeessä kaverillekin!

OHJELMA: Ohjelmassa yhdessä oloa, ruokailua, ulkoilua, saunamista/uintia ja hartautta. Mukaan voi tulla lastenkin kanssa, mutta lastenhoitoa ei voida taata. Toteuttajana on Alavan nuorten aikuisten Nähdään messussa -porukka. Kaikki nuoret aikuiset (20-35v) tai muuten kiinnostuneet lämpimästi tervetuloa!

HINTA: Hinta on 20€ per aikuinen ja 8€ per lapset (yli 14-vuotiailta 11€ ja alle 3-vuotiailta ei peritä maksua). Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut ja ohjelma. Evankelisluterilaiseen kirkkoon kuulumattomilta kerätään kaksinkertainen hinta.
Lasku leiristä tulee postitse leirin jälkeen. Tarvittaessa voi hakea maksuvapautusta seurakunnan diakoneiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

AIKATAULU JA KULJETUS: Leirille siirrytään omilla kyydeillä lauantaiaamupäivänä ja päätetään sunnuntaina yhdessä toteutettuun jumalanpalvelukseen ja lounaaseen. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä leirin ajankohtaa sähköpostitse.

MUKAAN TOTEUTUKSEEN: Jos kiinnostaa tulla suunnittelemaan leirin ohjelmaa, niin ilmoita siitä Antonille (tiedot alla) viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Tosiaan suurilta osin vapaaehtoisvoimin on leiri toteutettu niin arvostetaan, jos innostut mukaan auttamaan.

POIKKEUSOSALLISTUMINEN JA MUUTA: Leirille voit osallistua myös osa-aikaisesti, mutta joudumme laskuttamaan kuitenkin täyden hinnan. Jos tulee jotain muuta kysyttävää niin kysy turvallisuusvastaavalta Anton Bergiltä (tiedot alla).

Leiritiimin puolesta toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi!
Turvallisuusvastaava Anton Berg 

LISÄTIETOA POUKAMAN LEIRIPAIKASTA

***

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös tämän leirin sieltä. Lisäksi on toiminnassa kuoroa, olohuoneiltoja ja liikuntavuoroja. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viestin Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään, jos haluat pysyä ajantasalla ja vaikuttaa. NÄHDÄÄN MESSUSSA -kuorosta löytyy myös omat whatsappryhmät (Anton voi liittää myös niihin)

Kuva osoitteesta game-icons.net.

#nähdäänmessussatoiminta
#nuortenaikuistenleiri

Lisätietoa Nähdään messussa -toiminnasta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Nuoret ja nuoret aikuiset.