Nuorten yö kirkossa

pe 15.10. klo 17.00 – la 16.10. klo 12.00

Puijon kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Nyt saa luvalla tulla nukkumaan Puijon kirkkoon!

Jo kolmatta vuotta järjestetään Kuopiossa Nuorten yö kirkossa -tapahtuma, joka kutsuu kaikista Kuopion seurakuntien nuorista porukkaan viettämään yhteistä laatuaikaa kirkollisissa puitteissa. Tänä vuonna kirkkona on Puijon kirkko ja tapahtuma starttaa klo 17 syömisellä ja tutustumisella. Tapahtumassa Kotiinpalaajat-bändi, maaginen esiintyjä ja muuta ohjelmaa, syötävää, jutustelua, nukkumista... niin että ollaan kotia lähdössä lauantaina n. klo 12.30.  

Ilmoittautuminen auki 20.9.-4.10.2021! Tilaisuus on maksuton. Tarvittaessa osallistujia rajataan, niin että tasapuolisesti tulee jokaisesta Kuopion seurakunnasta ja myös huomioidaan ilmoittautumisjärjestys.

Nukkumistiloina ovat Puijon kirkkorakennus ja nuorisotalo. Majoituksessa huomioidaan paloviranomaisten ohjeita ja nukutaan lattioilla. Muutenkin seuraamme viranomaisten ohjeistuksia esim. koronatilanteen vuoksi. 

Osallistujille lähetetään noin viikkoa ennen tapahtumaa tarkempi tapahtumakirje sähköpostitse! Tervetuloa mukaan!

Terveisin Nuorten yö kirkossa -tiimi

#kuopionnuortenleiritjaretket
#alavannuortenleiritjaretket

  • Nuorille Nuorille

Lisätietoa Kuopion seurakuntien nuorisotyöstä Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Alavan seurakunta, Järvi-Kuopion seurakunta, Kallaveden seurakunta, Männistön seurakunta, Puijon seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio