Kesäpelastus - nuorten aikuisten olohuoneilta

to 11.8. klo 18.00 – 21.00

Alavan kirkon nuorten kerhotila

Lautapelaamisesta, pienestä purtuvasta, muitten seurasta ja loppuhartaudesta on hyvä ilta tehty!

KESÄPELASTUS on olohuoneilta nuorille aikuisille (n. 20-35v, mutta saa tulla kaikki muutkin joita tämä kiinnostaa) Alavan kirkolla klo 18-21. Mukaan voi lastenkin kanssa tulla! Alkurupattelua ja raamattukeskustelu, jonka jälkeen kahvitarjoilu sekä vapaata pelailua/rupattelua/musisointia! Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta!

Suurinpiirteinen illan kulku:

  • 18:00 - 19:00 RAAMIS. Alkukuulumiset ja rento raamattutyöskentely. Huom! Myöhemminkin illalla saa tulla paikalle ja liittyä seuraan!
  • 19:00 - 21:00 VAPAATA OLOA JA PELAILUA. Samalla voi hakea antimia tarjoilupöydästä!  Jos ei ole kiire kotia, saa jäädä auttamaan paikan siivoamisessa ja pelien pakkaamisessa.

TÄSTÄ KAIKKI PELASTUS-ILLAT Pelastus iltoja on vuoroviikkoisin Alavan kirkolla.

HALUATKO TULLA PELASTUS-ILTOJEN YHDEKSI VASTUUHENKILÖKSI?
Vapaaehtoiset nuoret aikuiset järjestävät näitä iltoja, eli huolehtivat tilan kuntoon ennen iltaa, huolehtivat illan aikana yleisestä järjestyksestä, pitävät loppuhartauden ja huolehtivat tilan takaisin alkuperäiseen kuntoon. Vapaaehtoisten järjestäjien joukkoon mahtuu aina lisää! Eli jos sinä koet, että olisit PELASTUS-iltojen järjestämisestä kiinnostunut niin ota yhteyttä alla olevaan henkilöön eli Antoniin!

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös Pelastuksen sieltä. Lisäksi on toiminnassa kuoroa, liikuntatoimintaa leirejä ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viesti Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään, jos haluat pysyä ajantasalla ja vaikuttaa.

Kuva osoitteesta game-icons.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

#pelastuspeliilta

#nähdäänmessussatoiminta

  • Aikuisille Aikuisille
  • Nuorille Nuorille

Lisätietoa Nähdään messussa -toiminnasta Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Nuoret ja nuoret aikuiset.

Nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja lähetystyö