Kauneimmat joululaulut

su 11.12. klo 16.00

Männistön Pyhän Johanneksen kirkko

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 49. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta.

Laulattamassa ovat Sanna Mertanen ja Tintti Tinkala.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi.

Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Työtä tehdään uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen. 

Kauneimmat Joululaulut -keräyksen avulla Suomen Lähetysseura tekee työtä köyhyyden poistamiseksi sekä ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Kehitysmaiden äitiysterveyttä ja lasten mahdollisuuksia ravintoon, puhtaaseen juomaveteen, turvaan ja koulutukseen parannetaan sekä vammaisten lasten erityisopetusta ja heidän oikeuksiensa toteutumista edistetään. Myös selviytymiskeinoja ilmastonmuutoksessa kehitetään.

Kuva

Koululaisia, Huaihua, Hunan.

Vammaisten lasten elämä Kiinassa on haastavaa ja he kohtaavat paljon ennakkoluuloja ja syrjintää. Kuurot lapset joutuvat usein käymään koulua tavallisissa luokissa, joissa opetusta ei saa viittomakielellä.Suomen Lähetysseura kouluttaa opettajia ja pyrkii lisäämään tietoisuutta vammaisten oikeuksista, jotta jokaisella olisi mahdollisuus oppia.

  • Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Kauneimmat joululaulut Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Männistön seurakunta