Kauneimmat joululaulut

ti 13.12. klo 6.30
Hymyyilevät äiti ja lapsi noutamassa vettä hanalta.

Männistön Teboil, Kullervonkatu 1

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 49. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta.

Laulattamassa Heikki Hyvärinen.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi.

Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Työtä tehdään uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen. 

Kauneimmat Joululaulut -keräyksen avulla Suomen Lähetysseura tekee työtä köyhyyden poistamiseksi sekä ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Kehitysmaiden äitiysterveyttä ja lasten mahdollisuuksia ravintoon, puhtaaseen juomaveteen, turvaan ja koulutukseen parannetaan sekä vammaisten lasten erityisopetusta ja heidän oikeuksiensa toteutumista edistetään. Myös selviytymiskeinoja ilmastonmuutoksessa kehitetään.

Kuva

Etiopia

Jopa 30 % maailman väestöstä elää ilman puhdasta juomavettä. Joka päivä 800 alle viisivuotiasta lasta kuolee likaisen veden aiheuttamiin sairauksiin. Koronapandemian aikana hygienian ja puhtaan veden merkitys on kasvanut. Suomen Lähetysseura on jakanut pandemian aikana saippuoita, rakentanut käsienpesupisteitä ja antanut koulutusta hygieniasta ympäri maailmaa.

  • Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Kauneimmat joululaulut Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Männistön seurakunta