Muistojen Bulevardi -konsertti

su 18.6. klo 18.00
Ihmisiä kuvassa

Maaningan kirkko

Anna-Claudia ja Jouni Somero. Valovoimainen isä-tytär duo Anna-Claudia (laulu) ja Jouni Somero (laulu,piano,juonnot) tulkitsevat nostalgisia ikivihreitä sekä rakkaimpia hengellisiä lauluja. Ohjelma 10e.

Tammikuussa 2012 alkoi Yle radio 1:n kanavalla ohjelma "Muistojen bulevardi." Siitä on tullut kymmenessä vuodessa kanavan suosituin ja kuunnelluin ohjelma. "Kuuntelijat ovat pääasiassa yli viisikymppisiä, mutta nostalgia puree myös nuorempiin" ohjelman sivuilla todetaan. Laila Kinnunen, Olavi Virta, Carola, Seija Simola, Katri Helena, Kari Tapio ja monet muut aikansa kotimaiset tähdet saivat laulettavikseen kansainvälisiä suuria hittejä suomeksi käännettyinä.Nämä laulut kuuluvat myös Anna-Claudia ja Jouni Someron suosikkeihin. Isä-tytär-duo antoi ensimmäiset kokonaiset konserttinsa syksyllä 2021.

Jouni on tehnyt pitkänja mittavan uran konserttipianistina (yli 3200 konserttia ympäri maailmaa, 107 julkaistua albumia). Jouni itse kertoo uudesta aluevaltauksesta näin: "Olen tehnyt yhteistyötä lukuisten laulajien kanssa, tunnettujen oopperalaulajien, mutta myös muutaman viihdetaiteilijan kanssa. Pianon ääressä olen monesti ajatellut, että tuon laulun haluaisin laulaa enkä vain soittaa. Opiskelin nuorena myös laulua, joten tiedän ajan olevan nyt kypsä kokeilla näitä siipiä," Jouni kertoo. Hän on tullut tunnetuksi myös sanavalmiina ja hyvän huumorin omaavana juontajana, joten hän kertoilee konsertissa valituista kappaleista.

Anna-Claudia on opiskellut huilunsoittoa ihan pienestä tytöstä alkaen, mutta viime vuosina hän on keskittynyt laulamiseen. Anna-Claudia on hurmannut eläytyvällä ja puhuttelevalla esiintymisellään jo useissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa. Myös hänen kaunisväristä ääntään ja synnynnäistä karismaansa on lehtiarvioissa kiitelty. Anna-Claudian ensimmäinen oma albumi julkaistaan toukokuussa 2023. Molemmat taiteilijat kokevat myös hengellisen musiikin läheiseksi. Ohjelmaan on otettu myös tuttuja hengellisiä lauluja kuten Päivä vain, Herra kädelläsi, Vanhavirsi Taalainmaalta ja Suojelusenkeli. Anna-Claudia ja Jouni ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE® konserteissa saleissa, kirkoissa ja kappeleissa. Konsertit ovat saaneet poikkeuksetta hyvin innostuneen vastaanoton ja useissa paikoissa on rikottu yleisöennätyksiä!

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi LIVE®.
  • Musiikki Musiikki

Anna-Claudia Someron kotisivut Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kallaveden seurakunta

Ota yhteyttä

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Maaningantie 32
71750 MAANINKA

Maaningan alue. Kanttorien työalavastuu ja lähiesimiesvastuu.