Kehitysvammaisten kirkkopäivä

ke 13.9. klo 13.00 – 15.15
Mieshenkilö kädessään suuri punainen pahvisydän.

Kuopion tuomiokirkko

Lämpimästi tervetuloa valtakunnalliseen kehitysvammaisten kirkkopäivä SUUNTAAN. Vietetään yhdessä iloinen päivä, otetaan SUUNTA kohti Kuopiota ja SUUNNATAAN juhlaan!

Messu 13, juhla messun jälkeen klo 14.15-15.15 myös Tuomiokirkossa. Messuun ja juhlaan ei tarvitse ilmoittautua. Kirkkopäivän messu sekä juhla striimataan suorana Virtuaalikirkon kautta (linkki sivun alaosassa). Kirkkopäivän suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Opiskelijat tulkkaavat messun ja juhlan selkeälle viittomakielelle sekä toimivat juhlaan osallistuvien henkilökohtaisina tulkkeina (kuvin tehty tulkkaus ja selkoviittomatulkkaus). Osa opiskelijoista toimii kirkkopäivän aikana saavutettavuusavustajina.

Lisätiedot ja henkilökohtaisten tulkkaustarpeiden ilmoittautumiset: Mira Leinonen mira.leinonen@evl.fi 040 4848 467 ja Risto Tabell risto.j.tabell@evl.fi 050 558 0204.
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Virtuaalikirkko Kuopion tuomiokirkko Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Alavan seurakunta, Järvi-Kuopion seurakunta, Kallaveden seurakunta, Männistön seurakunta, Puijon seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 KUOPIO

kuulo-, näkö- ja kehitysvammaiset, viittomakieliset