Kehitysvammaisten kirkkopyhä

ke 13.9. klo 10.00 – 15.00

Kuopion tuomiokirkko

Lämpimästi tervetuloa valtakunnalliseen kehitysvammaisten kirkkopäivä SUUNTAAN. Vietetään yhdessä iloinen päivä, otetaan SUUNTA kohti Kuopiota ja SUUNNATAAN juhlaan!

Ohjelma

· ruokailu 10.30-12.30

· messu 13.00 Kuopion tuomiokirkko

· juhla messun jälkeen klo 14.15-15.15 Kuopion tuomiokirkossa

Ruokailuun ilmoittautuminen päättyi 30.4. Ruokailumahdollisuutta voi kuitenkin tiedustella suoraan Mira Leinoselta. Tapahtumaan voi osallistua ilman ruokailun varaamista ja voitte myös ruokailla valitsemassanne paikassa oman aikataulunne mukaisesti. Kuopion tuomiokirkon läheisyydessä, 200-300 metrin säteellä, on useita lounaspaikkoja, joissa voi ruokailla ja kahvitella.

Messuun ja juhlaan ei tarvitse ilmoittautua.

Kirkkopäivän messu sekä juhla striimataan suorana Virtuaalikirkon kautta. Linkki sivun alaosassa.

Kirkkopäivän suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Opiskelijat tulkkaavat messun ja juhlan selkeälle viittomakielelle sekä toimivat juhlaan osallistuvien henkilökohtaisina tulkkeina (kuvin tehty tulkkaus ja selkoviittomatulkkaus). Osa opiskelijoista toimii kirkkopäivän aikana saavutettavuusavustajina.

Kuopion tuomiokirkon läheisyydestä löytyvät esimerkiksi Kuopion tori, juuri remontoitu Kuopion museo sekä Kuopion taidemuseo, joihin tutustumista kannattaa harkita kirkkopäivävierailun yhteydessä.

Lisätiedot ja henkilökohtaisten tulkkaustarpeiden imoittautumiset: Mira Leinonen mira.leinonen@evl.fi 0404848467 ja Risto Tabell risto.j.tabell@evl.fi 0505580204

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Virtuaalikirkko Kuopion tuomiokirkko Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Alavan seurakunta, Järvi-Kuopion seurakunta, Kallaveden seurakunta, Männistön seurakunta, Puijon seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Seurakuntatyön erityispalvelut
(017) 158 111
Kuninkaankatu 12
70100 KUOPIO

kuulo-, näkö- ja kehitysvammaiset, viittomakieliset