International Youth Festival -ilmoittautuminen

la 11.11. klo 0.00 – ma 27.11. klo 0.00
Kartta euroopasta sinisen pallon sisällä. 4 punaista pistettä Suomessa, Saksassa, Englannissa ja Unkarissa. Valkoinen teksti, jossa lukee

Rytkyn leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kansainvälinen nuorten tapahtuma tulee taas pääsiäiseksi Kuopioon.

IYF eli International Youth Festival on seurakuntien järjestämä kansainvälinen nuortenleiri, jossa Kuopion ev.lut seurakunta on ollut mukana yhtenä järjestävistä tahoista jo vuosikymmeniä. Muut järjestäjät/osallistujat ovat Saksasta, Unkarista ja Englannista. Leiri järjestetään joka vuosi pääsiäisen aikana, vuorovuosin eri maissa. Leiri on ekumeeninen eli yleiskristillinen.

Leiri alkaa kiirastorstaina 28.3. iltakirkolla keskustassa ja päättyy maanantaina 1.4. toisena pääsiäispäivänä. Majoittaudutaan Rytkyn leirikeskuksessa.

Leirin hinta on 60 € ja suomalaisista 15 ilmoittautunutta pääsee mukaan (jos on enemmän kiinnostuneita, paikat arvotaan). Ikäraja on 14-21. Tulijoita on myös tulossa Unkarista, Saksasta ja Englannista.

Ilmoittautumalla pääset mukaan tapahtumaan sekä suunnittelemaan sen sisältöjä. Ensimmäinen suomalaisten tapaaminen on Postitalon seurakuntakeskuksessa, ke 29.11. klo 16.30-18.30.

  • Nuorille Nuorille

Viime vuosien tapahtumista kuvia Instagramissa Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Alavan seurakunta, Järvi-Kuopion seurakunta, Kallaveden seurakunta, Männistön seurakunta, Puijon seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisodiakoni
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio
Nuorisotyönohjaaja
Kallaveden seurakunta
Pyörönkaari 21
70820 KUOPIO