Klubi-ilta - Emma Salokoski & Johanna Juhola

pe 24.11. klo 19.00
Emma Salokoski

Postitalon seurakuntakeskuksen seurakuntasali

Klubi-iltaan saat tulla pysähtymään arjen keskelle ja nauttimaan hyvästä musiikista. Keikan jälkeen on tarjolla iltapalaa. Liput 20/15€, sis. iltapalan. Lastenhoitoa saatavilla keikan ajaksi ilmoittautumisjärjestyksessä: Pauliina/040-4848253.

"Emma Salokosken ääni ja musiikki tarjoaa paikan, jonne voi kadota rauhoittumaan ja paeta arjen kuohuista", kuvailee Lasse Kurki.

Vahva ja herkkä laulaja on julkaissut kahdeksan albumia ja esiintynyt niin sinfoniaorkestereiden solistina kuin rockfestivaalien päälavoilla. Vaikuttavan uransa aikana hän on laulanut suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja portugaliksi. Tyylien kirjo on vaihdellut, mutta punaisena lankana on aina ollut laulujen tarinat.

Salokoski muovailee tulkintaansa duona Johanna Juholan kanssa. Juholaa on kutsuttu mm. virtuoosimaiseksi harmonikan uudistajaksi, haitarisupertähdeksi ja tangon kurittomaksi innovaattoriksi. Salokosken tapaan Juhola osaa monien eri tyylien estetiikan; hän on tehnyt omalla jäljittelemättömällä tavallaan näyttämömusiikkia, kamarimusiikkia, kansanmusiikkia, hip hopia, tangoa.

Konsertissa Emma ja Johanna esittävät lämpimän läpileikkauksen Emman levyttämiä kappaleita.
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta