Kirkonmäki ja Vanha Pappila juhlii​

Jippu, Veisukahvila, Poprockmessu

Elokuun viimeisenä perjantaina 26.8. koko Kuopio juhlii. Niin myös Tuomiokirkon mäki ja Vanhan Pappilan piha. Tapahtumia on ulkona ja sisällä – lapsille ja aikuisille. Voit osallistua konserttiin, hiljentyä kirkkosalissa, laulaa ja kahvitella veisukahvilassa sekä viettää uutta messua.
 
Perheille sopivaa askartelua ja kisailua kirkonmäellä klo 17–20 ja Vanhan Pappilan pihalla klo 18–20. Tule mukaan koettamaan onneasi!

Konsertti Tuomiokirkossa klo 19. Esiintymässä Marzi Nyman trio, Jukka Leppilampi ja Jippu. Vapaa pääsy. Kuva: Jukka Leppilampi - kuvaaja Jani Laukkanen

Veisukahvila Vanhalla Pappilalla klo 18–22, Kuninkaankatu 12. Nuoren seurakunnan veisuja laulaa ja laulattaa Jarkko Maukonen & Co. Kahvia ja pullaa, vapaaehtoinen maksu Kirkon Ulkomaanavun hyväksi.

Uuteen aikaan -messu Tuomiokirkossa klo 22. 80-luvun pop- ja rockmusiikkiin pohjautuvan musiikin messuun on säveltänyt Risto Eskola. Menosta ja meiningistä pitää huolen Kuopion Nuorisokuoro, solisteina Teija Korhonen ja Veli-Pekka Varpula.