Perheiden leirikesä

Leirikesä tarjoa toimintaa koko perheelle!

Perheleireilemään kouluikäisten lasten kanssa päästään tänä kesänä Hirvijärven ja Rytkyn leirikeskukseen.

Lasten leirien omalle sivulle pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

  • Rennosti- Isä-lapsileiri

26.-28.5. Hirvijärven leirikeskuksessa

Pyrimme leppoisaan viikonloppuleiriin Hirvijärven maisemissa. Ohjelmassa mm. yhteistä tekemistä, saunomista ja rentoa yhdessäoloa (voit leiriohjelmaan). Isille (ukille, kummille tms. läheiselle mieshenkilölle) ja kouluikäisille lapsille sisaruksineen. 

Hinta 27€/lapset ja 53€/aikuiset. Ohjaajina leirilllä ovat Olli InkinenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Niklas Grönholm.

Leirille mahtuu 10-14 perhekuntaa.
 

  • Yhtä suurta perhettä

9.-11.6. Rytkyn leirikeskuksessa

Viikonloppuleiri, jonne kouluikäinen lapsi voi tulla oman perheen, isovanhempien, kummin tai oman tärkeän aikuisen kanssa. Leireillään leppoisasti kauniissa kesässä, saunotaan ja askarrellaan, vietetään aikaa yhdessä tutustuen ja toimien. 

Hinta 27€/lapset ja 53€/aikuiset. Ohjaajina leirillä Katri HeikkinenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Tuula Hoffren.

Leirille mahtuu noin 30 osallistujaa.

Pitkätukkainen, hymyilevä tyttö roikkuu telineistä pää alaspäin tukka hulmuten.

Ilmoittautuminen Leirikesään

Perheleirin ja lasten leirien vapaille paikoille on jälki-ilmoittautuminen 25.5.2023 saakka. Jälki-ilmoittautuminen tehdään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hanna.karsama@evl.fi.  Ohje:

  • Otsikko: Leirikesä jälki-ilmoittautuminen
  • Lapsen nimi ja ikä
  • Leiritoiveet
  • Mahdollinen kaveritoive

Perjantaina 26.5. jälki-ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä ja kerrotaan onko kaikille löytynyt vapaita paikkoja. Lisätietoja leireistä saat leireistä vastaavilta työntekijöiltä.

Leirit EIVÄT täyty ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan leirijaot tehdään vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin leiripaikkoja, paikat arvotaan. Arvonnassa etusijalla ovat Kuopion ev.lut. seurakuntien jäsenet.

Vahvistus onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee huoltajan sähköpostiin automaattisesti. (Tarkastathan myös roskapostisi, mikäli vahvistusta ei löydy saapuneiden viestin kansiosta!)

Perheleirin lisäksi seurakunnat tarjoavat lapsiperheille kesällä eripuolilla Kuopiota KesisLinkki avautuu uudessa välilehdessä toimintaa. Toimintaan ilmoittaudutaan myös 3.-17.4.2023.

Ota yhteyttä

nuorisosihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio