Perheiden leirikesä

Leirikesä tarjoa toimintaa koko perheelle!

Perheleireilemään kouluikäisten lasten kanssa päästään tänä kesänä Rytkyn leirikeskukseen. Leirin hinta on aikuisilta 45€ ja lapsilta 25€ (Kuopion seurakuntien ulkopuolisilta ja ev.lut. kirkkoon kuulumattomilta leirimaksut ovat kaksinkertaisia.). Leirihintaan sisältyy ylläpito ruokailuineen sekä kaikki leirin ohjelma. Lisätetoja voit kysyä leiristä vastaaalta työntekijältä.

Perheleirin ilmoittautuminen on auki 25.6.2022 saakka. 

Ilmoittautuminen AARRE-lasten ja aikuisten yhteiselle kesäleirille.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

AARRE -lasten ja aikuisten kesäleiri

5.-7.8. Rytkyn leirikeskus

Kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla äiti, isä, mummi, kummi tai muu koululaiselle tärkeä aikuinen. Leirille voi tulla myös kouluikäisen lapsen pikkusisarukset.

Tule viettämään kesäistä viikonloppua aikuisten ja lasten yhteiselle leirille Rytkyn leirikeskuksen kauniisiin maisemiin. Etsitään yhdessä elämän aarteita! Ohjaajina Katri HeikkinenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Tuija Soini.

Leirille mahtuu mukaan 30 osallistujaa.

 

Pitkätukkainen, hymyilevä tyttö roikkuu telineistä pää alaspäin tukka hulmuten.

Perheleirin lisäksi seurakunnat tarjoavat lapsiperheille kesällä eripuolilla Kuopiota KesisLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja KesäkahvilaLinkki avautuu uudessa välilehdessä toimintoja. Näihin kannattaa tutustua!

Ota yhteyttä

Nuorisosihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio