Rytky 2:n leiriblogi

 

Leirikirje 2019.

Rippikuvaustiedote 2019.

Ke 19.6. ja to 20.6.

Jo ensimmäisenä päivänä pääsimme tutustumaan toisiimme yhteisten pelien ansiosta. Tulopäivänä sää suosi meitä. Leirillemme on saapunut erittäin mukava ja aktiivinen porukka. Tänään olemme skabailleet ja nauttineet auringosta. Illalla luvassa on saunomiset ja isosten suunnittelema iltaohjelma. Itikoistakaan täällä ei pulaa tule.

-minecraft 2

Isosten sketsiä iltaohjelmassa.

To 20.6. ja pe 21.6. 

Iltaohjelmassa isoset pitivät sketsejä ja hauskoja pelejä. Kaikilla oli tosi hauskaa. Ilta oli monipuolinen. Joillain rauhallinen ja toisilla urheilullinen beach volleyn parissa. Tänä aamuna skabassa meidän ryhmämme oli toisia. #hopeeeioohäpee. Oppitunnilla kävimme keskusteluja murrosiän ajankohtaisista kysymyksistä. Raamiksen aikana alkoi jäätävä ukkosmyrsky, joka hääti meidät sisälle piiloon. Odotamme iltaa iloisin mielin. Jee. Terveiset lukijoille.

-Ossin ja Juhon ryhmä :)

Pe 21.6. ja la 22.6.

Illalla vietimme juhannusta saunomalla, paistamalla makkaraa ja pelaamalla mm. lipunryöstöä. Illalla rauhoituimme jumalanpalvelukseen. Aamulla heräsimme virkeinä riisipuurolle.

Tänään sade on pitänyt meitä lähinnä sisällä, mutta olemme pelanneet aliasta ja keränneet voimia päiväunilla. Oppitunneilla kävimme läpi Jeesuksen elämää ja lauloimme reippaasti (varsinkin swing low:ta).

-Pollet

La 22.6. ja su 23.6.

Päivällisen jälkeen pelasimme iltaohjelmassa maailmankauppa-nimistä peliä. Peli oli hauska, innostava ja tunteita muutenkin herättävä. Pelin jälkeen saunoimme ja uimme Rytkyn kauniissa maisemissa. Jumalanpalvelus oli samanlainen kuin ennenkin, eli aivan loistava. Jumiksen jälkeen kävimme nukkumaan ja ainakin meidän ryhmämme nukkui mainiosti. Aamu oli hieman erilainen kuin muut, sillä vietimme messua heti aamulla pyhäpäivän kunniaksi. Messun jälkeen olemme syöneet herkullista lounasta ja pitäneet mukavan raamiksen.

-Päälliköt

Su 23.6. ja ma 24.6.

Heipparallaa! Sunnuntai-iltana iltaohjelmassa pelattiin ensimmäisen kerran ihmissutta. Huippua! Illalla saunoimme niinkuin joka ilta ja molemmissa saunoissa pelattiin siperiaa. Illalla ei ollut jumista vaan Antsan bängeri iltahartaus. Leiriläiset jätti vastahakoisesti puhelimet parkkiin ja menivät nukkumaan. Aamulla herättiin tunteita nostattaviin herätysääniin ja syötiin taas kerran maittava aamupala.

Leiriläisten oppitunnin jälkeen pelattiin futista ja tänään otettiin myös koko leirin kanssa ryhmäkuva jee! Vähän sateista on täällä ollut, mutta eiköhän pärjätä. Monta urheaa sotilasta on kaatunut ja poistunut leiriltä. Osa flunssan takia ja yksi pienen jalkapallo-onnettomuuden takia. Mutta eikös se niin mene, että porukka pienenee ja pidot paranee! Terkkuja kotiin! :)

-karvaiset perunat

Ti 25.6.

Tänään tiistaina päivä alkoi riemukkaasti hyvien yöunien jälkeen. Aamulla söimme maukkaan aamiaisen niinkuin jokaikinen aamu. Aamiaisen jälkeen lähdimme oppitunnille, jossa aiheena oli kristillinen lähetystyö. Oppitunnin jälkeen oli skaba jossa tiukan taistelun jälkeen päälliköt voittivat, mutta kokonaisuudessaan me eli lentävät lihapullat voitimme skaban. Ruokana oli maukasta kanakeittoa, sen jälkeen menimme tekemään loppukokeen jota kaikki stressasivat..Lepohetken aikana oli levoton olo, koska olimme juuri tehneet kokeet. Kahvihetkellä söimme kääretorttua. Hetken vapaa-ajan jälkeen meillä alkoi raamikset, jossa olemme tälläkin hetkellä, joten emme vielä tiedä miten päivä jatkuu.

-lentävät lihapullat

Hetki ennen viimeistä päivällistä.