Rytky 2:n leiriblogi

 

Leirikirje 2019.

Rippikuvaustiedote 2019.

Alla vielä kesän 2018 blogi.

 

Moi!

Tästä se leiri alkaa. Isoset oli tänään suunnittelemassa viimeisiä leirijuttuja.

Jarkko

ps. Jatkossa päivitykset takevätkin leiriläiset isosten johdolla. (onneks ;)

 

 

 

day1

O ou, eka päivä. Kyllä jännittää. Ja kohta se on jo takana. Vaan kuus päivää jäljellä. Mitäköhän leiri tuo tullessaan? Muut leiriläiset vaikuttaa tosi mukaviltaJ ja isoset on parhaita. Toivottavasti kitskasta saa suklaata. Vielä jotain jutskataan tänään ja sitten pääsee saunaan JA uimaan. wuhuu!!!

Päivällisen jälkeen päästiin eka kertaa peleille!

 

Rajukuulat

 

Päivä 2
Tänään meidän raamisryhmällä, Melaiskiaisilla, on blogivuoro. Riparilla on ollut kivaa, ja ryhmähenki alkaa pikkuhiljaa muotoutua. Olemme saaneet parin päivän aikana jo paljon uusia tuttavuuksia. Ruoka on ollut herrrrrrkullista ja tänään saimme maistaa uunituoreita pullia.

Kukaan meistä ei nukkunut ensimmäisenä yönä kovin sikeästi, osittain jännityksen ja osittain erilaisten nukkumisaikojen (= eli häiriötekijöiden) takia. Aamulla olimme kaikki väsyneitä.

Ensimmäisellä oppitunnilla keskustelimme Jumalasta ja Pyhästä Kolminaisuudesta. Lounaan jälkeen pelasimme meidän kehittelemää skabaa (=peliä). Luultiin, että voittaisimme. Me hävittiin :-(

Seuraavaksi vuorossa oli musiikin tunti. Tutkimme raamattua, osallistuimme tietovisaan ja teimme monisteen aiheeseen liittyen. Sitten pääsimme rauhoittumaan Satun lukemisen ja musiikin parissa.

Toivomme mukavaa loppuleiriä!
T. Aurora, Enni, Mikael sekä isoset Juho ja Minja

 

to-pe

 

Mantan Housetour leirikeskuksesta:

https://youtu.be/aroHK3pjDbQ

Isoset töis mut ei duunis

 

äM&äMmerit (Manta, Mikko, Niko, Alisa, Johanna ja Leevi)

 

nettiohjelma oli nurin viikonlopun, niin siksi ei ole tullut päivityksiä, sorry!

 

pe-la

 

la-su

Moikka! Tänään saimme nukkua normaalia pidempään (10). Aamulla oli hyvä brunssi. Tämän jälkeen oli messu, jossa saimme ehtoollisen.

Tänään oli myös skaba, jossa piti piirtää toisen selkään näkemänsä sana. Päivällä oli myös raamis ja oppitunti. Nyt alkaa vapaa-aika, ja kohta päästään saunomaan.

 

Raamiksen tuotos.

 

-Milla, Aaron, Helmi, Jenna ja Sohvi

 

su-ma

leiri alkaa kohta olla lopuillaan ja meillä on ollu tosi hauskaa. Eilen pelailtiin iltalohjelmassa pelejä sisällä ja ulkona, mikä oli kivaa ja saunottiin ja uitiin paljon. Illalla ei ollutkaan jumalanpalvelusta vaan ilthartaus. Tänään päätettiin konfirmaatiolaulu ja nähtiin isosten ja ohjaajien esittämänä ohjelma pitääkö olla huolissaan, jossa käytiin läpi meidän huolia. vähän harmittaa että kohta pitää lähtee kotiin mutta on ollu kyllä tosi kivaa!

 

Eskon kanat, Elina, Felix, Silja, Oosa ja Nea

 

ma-ti

https://www.youtube.com/watch?v=8Id1naMxOe8

 

ti-ke

mukavaa, mukavaa yhdessä oloa, hauskaa, hauskaa yhessä oloa, maailman paras leiri, oli ihan parasta, tosi mukava leiri, hyvä henki ja tosi kivaa, mahtava leiri t.antsa,  huippu porukka! paljon hauskempaa kun odotin. huippu porukka ja kivaa yhdessä oloa. ylitti odotukset. huippu porukka. mahtavia ihmisiä ja ylitti odotukset. Loistava porukka ja oli hauskaa. hauskaa. mukava porukka, hauska.mukavaa.hyvä leiri. Mukavaa porukkaa ja oli hauska leiri. ihan ok,hauska, hyvät isoset, kivaa. tosi siistiä ja hyvää ruokaa jee. erittäin jees. huippuu! Ihan huippu leiri! tosi kiva porukka, ihan huippu leiri J mahtava leiri ja upee porukka! On ollu hauskaa täällä.  Kiitos kun Jarkko pakotit mut tänne. En kadu.