Leirikesä 2021

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat koululaisten kesälomalla lapsille leiritoimintaa ja perheille leirin sekä perheseikkailuita. Leirit pidetään Hirvijärven, Rytkyn ja Poukaman leirikeskuksissa. Leireille otetaan 20-45 lasta leiripaikasta ja leiristä riippuen. Perheseikkailuihin pääset mukaan Pölhön saareen, Kirkonmäelle, Hiltulahteen ja Poukamaan.

Ohjaajina leireillä toimii nuorisotyönohjaajia, lapsityönohjaaja, erityisnuorisotyönohjaaja, kesätyöntekijöitä sekä isosia. Isoset toimivat leireillä ryhmän ohjaajina ja majoittuvat leiriläisten kanssa samoissa huoneissa.

Leireille järjestetään yhteiskuljetus pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Muualta kuljetus järjestetään, mikäli se on leirikohtaisissa ennakkotiedoissa mainittu ja sille on tarvetta. Poukaman leirille tullaan omin kyydein.

Seuraamme aktiivisesti Kuopion koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista toiminnan järjestämisessä.

Tarkemmat tiedot tarjonnasta löydät alasivuilta Perheiden leirikesäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Lasten leirikesäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Leirikesässä isosena toimimisesta saat lisätietoa ja isoshakuun pääset omalta alasivultaan Leirikesän isosetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kuvakooste leirikesän kuvista: lapsia leikkimässä.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen vapaille paikoille tapahtuu nettilomakkeella. Ilmoittautumisaika on 27.4.-5.5.2021. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 27.4. klo 8.

Lasten leiritLinkki avautuu uudessa välilehdessä

PerheseikkailutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Paikat eivät täyty ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan ne jaetaan vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ryhmät muodostetaan toiveiden mukaan. Tieto paikasta tai varasijalle jäännistä lähetetään huoltajan sähköpostiin tiistaina 27.4. ja jälki-ilmoittautuneille perjantaina 7.5.

Vinkit ilmoittautumisen onnistumiseen

  • Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää kaveritoiveen. Toiveen tulee olla molemminpuolinen ja kaveritoiveessa tulee olla kaverin etu ja sukunimi.
  • Leiripaikan varmistamiseksi kannattaa hakea useammalle leirille.
  • Vahvistus onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee huoltajan sähköpostiin automaattisesti. Kannattaa tarkastaa myös roskaposti!
  • Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, leiripaikat arvotaan. Arvonnassa etusijalla ovat Kuopion ev.lut. seurakuntien jäsenet.

Ota yhteyttä

Nuorisosihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio

Leirimaksut

Leirien hinnat löytyvät leirikohtaisista lisätiedoista. Yhden vuorokauden mittainen leiri maksaa 15€ ja kahden vuorokauden mittainen leiri maksaa 25€. Seurakuntaan kuulummattomilta maksut ovat kaksinkertaiset.

Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen.

Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa vahvistuviestin jälkeen, eli viimeistään 11.5.2021 ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea alennusta/vapautusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.