Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

Haku Leirikesään 2019 on päättynyt, mutta mahdollisia vapaita paikkoja voi hakea tällä sivulla näkyvästä linkistä 13.-20.5.2019.

Haku Leirikesän isoseksi on käynnissä 8.5.2019 saakka. Lisätietoja alempana!

 

Leirikesän leirit Kirkko ja Koti lehdessä.
Kuopion ev.lut. seurakuntien Leirikesä 2019

Leirikesä 2019

Leirikesän 2019 esite

Leirikesän esitteeseen pääset tutustumaan yllä olevasta linkistä.

Esite jaetaan kaikille Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alueen alakoululaisille ja seiskaluokkalaisille viikkojen 12-13 aikana.


JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN VAPAILLE PAIKOILLE 13.-20.5.2019

Jälki-ilmoittautuminen koskee VAIN alla olevia Lasten Leirikesän leirejä.

 

Vapaita paikkoja on seuraaville leireillä:

1. Luonnon rauhassa (useampi paikka), 1.-3.7. Poukamassa. Leiri on tarkoitettu 2006-2008 syntyneille tytöille ja pojille.

2. K-12 leiri (useampi paikka), 4.-5.6. Rytkyllä. Leiri on tarkoitettu 2005-2007 syntyneille tytöille ja pojille.

3. Kymppileiri (noin viisi paikkaa), 24.-26.6. Hirvijärvellä. Leiri on tarkoitettu 2009 syntyneille tytöille ja pojille.

4. Laulutuulella leiri (useampi paikka), 19.-20.6. Poukamassa. Leiri on tarkoitettu 2008-2011 syntyneille tytöille ja pojille.

Hae leireille TÄSTÄ!

 

Vapaita paikkoja on myös Perheleirillämme:

1. Kuhan on jottain... (useampi paikka), 9.-11.8. Hirvijärvellä.

Hae Perheleireille TÄSTÄ!

 

Vapaat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vahvistus ilmoittautumisesta tulee huoltajan sähköpostiin automaattisesti ilmoittautumisen onnistuttua. Tarkastattehan myös roskapostilaatikkonne!

Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää yhden kaveritoiveen. Varmistattehan että kaveritoive on molemminpuolinen.

Leiripaikan varmistamiseksi kannattaa hakea useammalle leirille!

 

Isoshaku Leirikesään 23.4.-8.5.2019

Hae isoseksi TÄSTÄ

Hakisinko isoseksi?!

Rippikoulun käynyt 15 vuotta täyttänyt seurakunnan jäsen voi hakea leirikesään isoseksi. Isoseksi eli ohjaamaan lasten toimintaa leireille seurakunnan työntekijöiden apuna.

Kerhonohjaaja- ja isoskoulutuksesta, sekä kokemuksesta lasten kanssa toimimisesta on hyötyä. Kerro näistä sekä omista vahvuuksistasi ja harrastuksistasi hakemuksessa enemmän. 

Isosille maksetaan palkkiota 21 €/vrk ja täysi-ikäisille koulutetuille isosille 42 €/vrk leirillä työskentelystä. Palkkio on verollinen ja tarvitset sitä varten verokortin.

Isosilta torstaina 23.5.2019

Kaikkien Leirikesään 2019 valittujen isosten ja työntekijöiden yhteinen koulutus ja suunnitteluilta pidetään Keskusseurakuntatalolla, Suokatu 22, torstaina 23.5.2019 klo 17-20. Edellytämme isosiltaan osallistumista kaikilta isoseksi valittavilta. Ilta on ilmainen ja siellä tarjotaan iltapalaa.

Lisätietoa isoseksi hakemisesta TÄSSÄ

Koululaisten kesäleirit 2019

Lisätietoja leirin vastuutyöntekijältä tai:

 

Hanna Kärsämä

Nuorisosihteeri

hanna.karsama@evl.fi

040 4848 474

 

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille ilmoittautuminen tapahtuu yläpuolelle avautuvan linkin kautta 1.-14.4.2019. Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa tasavertaisina. Mikäli hakuja on enemmän kuin paikkoja, käytetään valinnassa arvontaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kaveritoiveen ja leirivalinnassa otamme kaveritoiveet huomioon parhaamme mukaan. Huomioittehan että haette samoille leireille kaverin kanssa, jotta yhteinen leirivalinta on mahdollinen. Leirejä täytettäessä ev.lut. seurakunnan jäsenet ovat etusijalla.

Tarvittaessa saat tulostettua paperiversion ilmoittautumislomakkeesta tai voit pyytää sen nuorisosihteeriltä p. 040 4848 474. Paperistenkin lomakkeiden tulee olla palautettuna 14.4. mennessä!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti 6.5. leiripaikan saamisesta tai varasijalle jäämisestä.

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Kuljetus kuuluu leirin hintaan.Seurakuntaan kuulumattomilta leirimaksut ovat kaksinkertaiset.

Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea alennusta/vapautusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.