Leirikesä

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat koululaisten kesälomalla lapsille leiritoimintaa ja perheille leirin. Leirit pidetään Hirvijärven, Rytkyn ja Poukaman leirikeskuksissa. Kuopion hiippakunnan yhteiselle Polku-telttaleirille lähdetään Partaharjulle. Leireille otetaan 20-35 lasta leiripaikasta ja leiristä riippuen.

Ohjaajina leireillä toimii nuorisotyönohjaajia, lapsityönohjaaja, kesätyöntekijöitä sekä isosia. Isoset toimivat leireillä ryhmän ohjaajina ja majoittuvat leiriläisten kanssa samoissa huoneissa.

Leireille järjestetään yhteiskuljetus pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Muualta kuljetus järjestetään, mikäli se on leirikohtaisissa ennakkotiedoissa mainittu ja sille on tarvetta. Poukaman leirille tullaan omin kyydein.

Seuraamme aktiivisesti Kuopion koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista toiminnan järjestämisessä.

Tarkemmat tiedot tarjonnasta löydät alasivuilta Perheiden leirikesäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Lasten leirikesäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kuvakooste leirikesän kuvista: lapsia leikkimässä.

Vinkit ilmoittautumisen onnistumiseen:

Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää kaveritoiveen. Toiveen tulee olla molemminpuolinen ja kaveritoiveessa tulee olla kaverin etu ja sukunimi.
Leiripaikan varmistamiseksi kannattaa hakea useammalle leirille.

Vahvistus onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee huoltajan sähköpostiin automaattisesti. Kannattaa tarkastaa myös roskaposti!

Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, leiripaikat arvotaan. Arvonnassa etusijalla ovat Kuopion ev.lut. seurakuntien jäsenet.

Leirimaksut

Leirien hinnat löytyvät leirikohtaisista lisätiedoista. Yhden vuorokauden mittainen leiri maksaa lapsilta 15€ ja kahden vuorokauden mittainen leiri maksaa 25€. Seurakuntaan kuulumattomilta maksut ovat kaksinkertaiset. Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen.

Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa vahvistusviestin jälkeen, eli viimeistään 11.5.2022 ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään.

Leirimaksusta voi hakea alennusta/vapautusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä. 

Ota yhteyttä

Nuorisosihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio