Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

koululaisten kesäleirit 2020 esitteen kansilehti

Leirikesä 2020

Leirikesän 2020 esite

Leirikesän esitteeseen pääset tutustumaan yllä olevasta linkistä viikosta 12 eteenpäin.

Esite jaetaan kaikille Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alueen alakoululaisille ja seiskaluokkalaisille viikkojen 12-13 aikana.

Koulujen sulkemisen vuoksi kaikille oppilaille ei ennätetty jakaa Kesäleiri-esitettä. Esite on kuitenkin tulossa/tullut liitteenä kaikkiin koteihin Wilma:n kautta. Esitettä pääset selaamaan kokonaisuudessaan myös yllä olevan linkin kautta. 

 

Haku leirikesään on POIKKEUSTILANTEESTA JOHTUEN TOISTAISEKSI SIIRRETTY. Ilmoitamme asiasta myöhemmin lisää.

Pääset hakemaan mukaan leireille seuraavista linkeistä:

PERHELEIRI

LASTEN LEIRIT

Luethan ohjeet ja lisätietoa alta ennen ilmoittautumista!

 

ISOSET

Isoshaku auki tällä sivustolla 27.4.-10.5.2020
 

Hakisinko isoseksi?!

Rippikoulun käynyt 15 vuotta täyttänyt seurakunnan jäsen voi hakea leirikesään isoseksi. Isoseksi eli ohjaamaan lasten toimintaa leireille seurakunnan työntekijöiden apuna.

Kerhonohjaaja- ja isoskoulutuksesta, sekä kokemuksesta lasten kanssa toimimisesta on hyötyä. Kerro näistä sekä omista vahvuuksistasi ja harrastuksistasi hakemuksessa enemmän. 

Isosille maksetaan palkkiota 21 €/vrk ja täysi-ikäisille koulutetuille isosille 42 €/vrk leirillä työskentelystä. Palkkio on verollinen ja tarvitset sitä varten verokortin.

Isosilta maanantaina 25.5.2020

Kaikkien Leirikesään 2020 valittujen isosten ja työntekijöiden yhteinen koulutus ja suunnitteluilta pidetään Keskusseurakuntatalolla, Suokatu 22, maanantaina 25.5.2020 klo 17-20. Edellytämme isosiltaan osallistumista kaikilta isoseksi valittavilta. Ilta on ilmainen ja siellä tarjotaan iltapalaa.

Lisätietoa isoseksi hakemisesta TÄSSÄ

Leirikesä 2020

Lisätietoja leirin vastuutyöntekijältä tai:

 

Hanna Kärsämä

Nuorisosihteeri

hanna.karsama@evl.fi

040 4848 474

 

Koululaisten kesäleirit 2020 esitteen etusivu

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille haetaan yläpuolelle avautuvan linkin kautta 30.3.-14.4.2020.

Leiripaikat jaetaan vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Leiriryhmät muodostetaan toiveiden mukaan ja kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnoissa. Mikäli hakijoita on enemmän kuin leiripaikkoja, paikat arvotaan automaattisen järjestelmän avulla. Leiripaikkoja jaettaessa ev.lut. seurakunnan jäsenet ovat etusijalla. Vahvistus onnistuneesta hakemuksesta Leirikesään 2020 tulee huoltajan sähköpostiin automaattisesti. Tarkastettahan myös roskapostilaatikkonne! Hakemuksessa voit esittää kaveritoiveen. Huolehdittehan että kaveritoive on molemminpuolinen ja että leiritoiveet ovat hakijoilla samanlaiset. 

Tieto leiripaikasta tai varasijalle jäämisestä lähetetään huoltajan sähköpostiin 27.4.2020!

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Ev.lut seurakuntaan kuulumattomilta maksut ovat kaksinkertaiset. 

Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Kuljetus kuuluu leirin hintaan. 

Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea alennusta/vapautusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.