Toimintaa perheille

Lapset ja perheet

Lapsi- ja perhetyö kulkevat meidän seurakunnassamme käsi kädessä. Vanhat tutut; päivä- ja perhekerhot kuuluvat toimintaamme tiiviisti. Lisäksi olemme halunneet panostaa aikuisten jaksamiseen arjessa sekä perheen hyvinvointiin tarjoamalla erilaisia toimintamuotoja.  Valikosta löydät lisätietoja muun muassa Aekoo yhessä -toiminnasta, joka tarjoaa lastenhoitoapua hetkelliseen avuntarpeeseen.

Huomioimme toiminnassamme turvavälit ja hyvän käsihygienian. Lapset saavat toki leikkiä yhdessä normaalisti, mutta huomioidaan me aikuiset turvavälit omassa olemisessamme. Olemme tehneet tilaratkaisuin poikkeusjärjestelyjä, jotta kaikki innokkaat pääsisivät mukaan toimintaamme. Siispä olette lämpimästi tervetulleita mukaan. Onpa kiva nähdä pitkästä aikaa.

 

Naistenilta

kokoontuu noin kerran kuussa toimintakauden aikana. Naistenilloissa annetaan aikaa itselle ja kaverille. Illan aikana ohjattua toimintaa, kuulumisten vaihtoa sekä yhteinen ruokailu. Tule just sellaisena kuin olet ja jaksat.

Seuraavat kokoontumiset: 28.10. ja 25.11. klo 17-19. 

Ilmoittautuminen Matleenalle 040 4848 251 / matleena.maki-kahma@evl.fi. Kokoontuminen keskusseurakuntalon takkahuoneessa (E-ovi, 2.krs).

Pariskuntien illat 

ovat parisuhdetta voimaannuttavia iltoja. Ilta rakentuu musiikista, ruokailusta ja hetkestä oman kumppanin kanssa. Iltaan on järjestetty lastenhoito itsenäisesti ryhmässä pärjääville lapsille. Lapsille myös oma ruokailu ja mukavaa puuhaa aikuisten illan ajan. Lastenhoidosta vastaavat reippaat ja luotettavat kerhonohjaajamme.

Syksyn illat ovat tiistaina 8.9. ja 27.10. klo 17-19.

Ilmoittautuminen iltaan viikkoa ennen kokoontumista paula.raatikainen@evl.fi / 040 4848 266. Keskusseurakuntatalo, pääovi.

Perheillat 

kokoontuvat kerran kuussa. Perheiltaan on tervetullut vaikka koko perhe yhdessä pelailemaan, leikkimään ja pysähtymään pyhän äärellä. Illan aikana tarjolla myös iltapala. Seuraavat kokoontumiset ovat: 30.9., 4.11. ja 2.12. (perheiden jouluaskarteluilta) klo 18-19.30. Keskusseurakuntatalo, E-ovi. 

Lapsiparkki

on hoitopaikka hetkeksi silloin, kun tarvitset aikaa itselle tai esimerkiksi asioiden hoitoon. Lapsiparkki kokoontuu

keskiviikkoisin 16.9., 21.10. ja 18.11. keskusseurakuntatalolla (E-ovi).

Toimintaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset, yli 2-vuotiaat lapset. Parkki on maksuton. Parkissa muun muassa leikitään ja lorutellaan. Lapsi tarvitsee mukaan eväät, kerhotossut ja muut omat tarpeelliset asiat. Toiminta on maksutonta.

Koululaisten touhuparkki toimii lapsiparkin aikana omassa tilassaan reippaiden kerhonohjaajien ohjaamana. Touhuparkissa puuhataan isompien omia juttuja muun muassa pelaillen ja askarrellen. Koululaiselle myös eväät mukaan.

Kumpaankin parkkiin ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään edellisenä päivänä p. 040 4848 266 lastenohjaaja Paula Raatikainen.

Parkeissa mukana työntekijät Paula ja Matleena sekä kerhonohjaajat.

Apuna arkeen

Onko tiukka tilanne – tarvitsetko hetken apua arkeen lastenhoidossa? Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntasi työntekijään. 

Tuomiokirkkoseurakunta: lastenohjaaja Paula Raatikainen 040 4848 266, paula.raatikainen@evl.fi

 

 

Lastenilta

Ota yhteyttä

vs. nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
Tuomiokirkkoseurakunta

vs. 1.1.-27.6.2021.

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 E
70100 Kuopio

Olen virkavapaalla 13.12.2019-27.6.2021