Riistaveden alueseurakunnan musiikki

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol.3:16

Uutta! Järvi-Kuopion seurakunnan vauvamuskariperiodit keskiviikkoisin 26.1. + 2.2. ja 23.2.

Nilsiässä seurakuntakodin alasalissa klo 10 - 10.45 ja sekä Riistaveden seurakuntakodin takkahuoneessa klo 14 - 14.45 yllä mainittuina päivinä järjestetään vauvamuskari. Muskarissa käydään läpi vauvan hoivahetkiin sopivia lauluja leikkien, liikkuen ja lorutellen. Ryhmiä vetää kanttori Annette Kärppä-Leskinen p. 040 4888673. Tervetuloa kaikki vauvat huoltajineen, vähän kauempaakin. Vapaa pääsy!

Riistaveden kirkkokuoro

Kuoro kokoontuu parittomilla viikoilla klo 18.00 ja parillisilla viikoilla klo 15.00. Harjoitukset kestävät puolitoistatuntia. Kuoro harjoittelee Riistaveden kirkossa.

Riistaveden kirkkokuoro on aktiivinen ryhmä, joka laulaa kirkkomusiikkia vaihdellen yksiäänisistä moniäänisiin teoksiin. Kuoron päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalveluselämää laulaen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja kuoroon voi tulla mukaan myös kausiluontoisesti.

Tule soittamaan!

Tervetuloa musisoimaan jumalanpalveluksiimme ja muihin tilaisuuksiimme. Kirkossa on Kangasalan vuonna 1935 rakentamat äänikertaiset urut ja piano, mutta myös muut soittimet ovat tervetulleita rikastuttamaan musiikkielämäämme.

 

 

Kuorolaisia laulamassa kirkossa.

Ota yhteyttä

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Keskustie 2
71160 Riistavesi

Järvi-Kuopion kanttoreiden lähiesimies.