Riistaveden alueseurakunnan musiikki

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol.3:16

Musiikilliset iltahartaudet

Tule kuuntelemaan Lakesingersiä musiikillisiin iltahartauksiin, kirkkoihin klo 18: Nilsiä 10.4., Riistavesi 11.4., Muuruvesi 12.4. ja Tuusniemi 13.4.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Mukana myös kirkkokuorot. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuun hyväksi ja Kirkon ulkomaanavun kautta Ukrainan sotaa pakenevien perheiden auttamiseksi. Keräyslippaat kirkkojen eteisissä.

Riistaveden kirkkokuoro

Kuoro kokoontuu parittomilla viikoilla klo 18.00 ja parillisilla viikoilla klo 15.00. Harjoitukset kestävät puolitoistatuntia. Kuoro harjoittelee Riistaveden kirkossa.

Riistaveden kirkkokuoro on aktiivinen ryhmä, joka laulaa kirkkomusiikkia vaihdellen yksiäänisistä moniäänisiin teoksiin. Kuoron päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalveluselämää laulaen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja kuoroon voi tulla mukaan myös kausiluontoisesti.

Tule soittamaan!

Tervetuloa musisoimaan jumalanpalveluksiimme ja muihin tilaisuuksiimme. Kirkossa on Kangasalan vuonna 1935 rakentamat äänikertaiset urut ja piano, mutta myös muut soittimet ovat tervetulleita rikastuttamaan musiikkielämäämme.

 

 

Kuorolaisia laulamassa kirkossa.

Ota yhteyttä

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Keskustie 2
71160 Riistavesi

Järvi-Kuopion kanttoreiden lähiesimies.