Perhekirkot

Lapsille ja perheille suunnatut perhekirkot ja tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Yhteinen kirkkohetki tekee hyvää koko perheelle. Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Alavan ja Neulamäen kirkoissa on varattu pienet kirkkokassit, joiden leluilla lapsi voi leikkiä jumalanpalveluksen aikana. Neulamäen kirkolla on lisäksi pieni leikkinurkkaus. Kirkossa lapsi saa leikkiä ja liikkua vapaasti!

Syyskauden 2019 perhekirkot:
 

  • Perheiden viikonloppu 28.–29.9.2019 Alavalla

Tapahtuma liittyy "Paripuheen iltapäivät" -sarjaan, johon kuuluu kolme tilaisuutta. Lisätietoa saat tästä linkistä.

Lauantaina 28.9. klo 16–20 Alavan kirkon seurakuntasalissa on ohjelmaa pariskunnille.
Klo 16–17 on parisuhdeluento "Oivalluksia tunnetaitoihin", luennoitsijoina pari- ja perhepsykoterapeutti Liisa Välilä ja Juha Välilä. Klo 17 nautitaan keittoateria, ja klo 18 alkaa ilta rakkaudelle. Se on rento illanvietto kumppanin kanssa, mikä pitää sisällään asiaa ja huumoria parisuhteen arkirakkaudesta. Juontajina toimivat Liisa ja Juha Välilä. Musiikista vastaavat Jarkko Maukonen ja Sirpa Pesonen. Tilaisuuksien aikana on ilmainen lastenhoito, ilmoita lapsesi hoitoon viimeistään 24.9. osoitteessa kirsi.peramaa@evl.fi
Sunnuntaina 29.9. klo 11 on perhekirkko Alavan kirkossa. Mukana ovat lapsikuoro ja Siina, ARMO-bändi, Sirpa Pesonen sekä päiväkerholaiset ohjaajineen. Kirkon jälkeen on ruokailu. Klo 13 alkaa kirkossa lastenkonsertti "Siina ja Taikaradio -duo".
 

  • 17.11 klo 16 Perhekirkko, Neulamäen kirkko
     
  • 1.12 klo 11 Perhekirkko, Alavan kirkko. Kirkkohetken jälkeen ruokailu ja jouluisia askarteluja.

Pyhäkoulu

Lasten oma hetki Raamatun kertomusten äärellä Alavan kirkolla jumalanpalveluksen yhteydessä. (Huom! Ei perhekirkko-pyhinä ja kesällä).
Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan, askarrellaan, leikitään, lauletaan ja puuhaillaan muuta mukavaa. Alle 3-vuotiaille oma aikuinen mukaan. Huom! Pyhäkoulu alkaa alkuvirren aikana, jolloin lapset haetaan kirkkosalista ja vanhemmat noutavat heidät ehtoollisen alkaessa. Huomioithan näin ohjaajille valmistelurauhan.

Pyhäkoulunohjaajina toimivat ryhmänohjaajana leireillä ja muussa toiminnassa toimivat nuoret.

Syyskauden 2019 ensimmäinen pyhäkoulu su 1.9.

Kerhoalttari
Kerhoalttari