Järvi-Kuopion seurakunnan ilmoittautumiset retkille, leireille ja tapahtumiin

Kaikki Järvi-Kuopion seurakunnan meneillään olevat ilmoittautumiset löydät alla olevasta Järvi-Kuopion ilmoittautumiset -listauksesta. Järjestäjänä: Järvi-Kuopion seurakunta, Juankoski, Kaavi, Muuruvesi, Nilsiä, Riistavesi, Säyneinen, Tuusniemi, Vehmersalmi.

Kun täytät ilmoittautumislomakkeen, huomioi seuraavaa:

Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty pakolliseksi.  Sen jälkeen, paina, jatka. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla, muokkaa ilmoittautumista. Kun tiedot oikein, paina ilmoittaudu. Saat samalla näkyviin tekstinä tiedon: lmoittautumisesi on vastaanotettu. Saat myös sähköpostiisi vahvistusviestin, kun ilmoittautuminen on onnistunut. Huom! Jos et saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi, täytä lomake uudelleen.

Avoinna olevia tilaisuuksia, joihin voit ilmoittautua:

Järvi-Kuopion 2. vuoden isosten leiri

pe 2.9. klo 18.00 – su 4.9. klo 14.00

Rytkyn leirikeskus

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

Leirillä tutustumme lisää kaikkien Järvi-Kuopion 2. vuoden isosten kanssa. Syvennymme isosen tehtäviin ja aloitamme JouluYö-tapahtuman valmistelun. Lisäksi nautimme leirielämästä ja yhteen kokoontumisesta. Leiri on ilmainen ja osa isoskoulutustamme. Leirille järjestetään yhteiskuljetus Järvi-Kuopion alueilta. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen 22.8. mennessä.

Lisätietoja saat Atte Kääriäiseltä, 040 4888 674, atte.kaariainen@evl.fi.

Järjestäjä: Juankoski, Järvi-Kuopion seurakunta, Kaavi, Muuruvesi, Nilsiä, Riistavesi, Säyneinen, Tuusniemi, Vehmersalmi

Vadelmista muotoiltu sydänkuvio harmaantuneella puupöydällä.

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse