Haluatko tutustua Raamattuun aivan uudella tavalla? 

Bible Journaling on hauska ja erilainen tapahtuma tutustua Raamatun teksteihin. Usein meillä on joku tärkeä raamatunpaikka, jota mietiskelemällä löytyy aina uusia ulottuvuuksia. Kun siihen yhdistetään kirjoittaminen, värittäminen ja piirtäminen, se avaa uusia näkökulmia tuttuihinkin raamatunkohtiin. Syksyn ensimmäinen BJ eli Bible Journaling su 25.10. klo 12-14 Tehtaan kirkon tiloissa Vintissä. Ohjaajana pastori Paula Hagman-Puustinen. Tule mukaan!

Voikukan hahtuvia

 

 

Järvi-Kuopion seurakunnan ja Juankosken alueseurakunnan toimisto on muuttanut 22.9.2020 entisen kaupungintalon tiloista seurakunnan entiselle virastotalolle osoitteeseen Paasikoskentie 1. Virastotalolla ovat kirkkoherranvirasto, alueen työntekijöiden tilat ja lasten kerhotilat.

Juankosken aluepappi Eino Keihänen tavattavissa sovittuna aikana. Juankosken aluepapin tavoitat numerosta 040 4888 601 tai 040 4888 672.

Olet lämpimästi tervetullut Juankosken alueseurakunnan tapahtumiin! Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa poikkeusolojen rajoituksia.

Voit osallistua seurakuntamme toimintaan myös netissä. Seuraa Järvi-Kuopion seurakunnan Facebook-sivua, Juankosken alueseurakunnan Facebook-sivua tai Järvi-Kuopion seurakunnan Youtube-kanavaa.

 

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Juankoski Järvi-Kuopion seurakunta Muuruvesi
Paasikoskentie 1
73500 Juankoski

Alueena: Muuruvesi ja Juankoski.

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse

vt. toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Paasikoskentie 1
73500 Juankoski

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse

Yksityiskohta Juankosken Ylösnousemuksen kirkon lasimaalauksesta
Yksityiskohta Juankosken Ylösnousemuksen kirkon lasimaalauksesta "Liiton merkki". Taitelija Hannu Konola.