Valoa näkyvissä

Vietimme joulun erilaisissa merkeissä, kun uudet koronarajoitukset astuivat elämäämme juuri joulun kynnyksellä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki seurakunnan kokoava toiminta (kerhot, piirit ym.)  on vielä AVIn ja piispojen ohjeistuksella tauolla. Jumalanpalvelukset toimitetaan seurakunnissamme ilman läsnäolevaa seurakuntaa 22.1.2021 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että koska on annettu maksimissaan 20 henkilön kokoontumisrajoitus, ei jumalanpalveluksiin voida ottaa seurakuntalaisia. Uusia ohjeita odotetaan ja pian selvinnee, milloin voidaan taas kokoontua kerhoihin ja piireihin. 

Olemme kuitenkin matkalla kohti valoa. Luonnossa valo lisääntyy pikkuisin askelin ja talven pakkaslumi maalaa maisemaa lumivalkeaan vaippaansa. Uuden vuoden päivänä muistettiin kirkoissamme Jeesuksen nimeä, joka tarkoittaa Jumalan läsnäoloa elämässä. Jumalalle pimeytemme ei ole pimeää, ei edes hämärää, vaan Hän näkee kaiken kirkkaasti ja selkeästi. Hän tietää näkee myös tulevaisuutemme. Kun Jeesus on valomme, emme tarvitse pelätä mitään.

SIUNATTUA UUTTA VUOTTA!

Katso tästä seurakuntamme joulutervehdys:

Järvi-Kuopion seurakunnan kirkkoherran ja Lakesingersin joulutervehdys

 

Järvi-Kuopion seurakunnan ja Juankosken alueseurakunnan toimisto on muuttanut 22.9.2020 entisen kaupungintalon tiloista seurakunnan entiselle virastotalolle osoitteeseen Paasikoskentie 1. Virastotalolla ovat kirkkoherranvirasto, alueen työntekijöiden tilat ja lasten kerhotilat.

Juankosken aluepappi Eino Keihänen tavattavissa sovittuna aikana. Juankosken aluepapin tavoitat numerosta 040 4888 601 tai 040 4888 672.

Olet lämpimästi tervetullut Juankosken alueseurakunnan tapahtumiin! Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa poikkeusolojen rajoituksia.

Alueseurakunnan kokoava toiminta pidetään tauolla tämän hetken tietojen mukaan 21.1.21 saakka. Poikkeuksena kuitenkin päiväkerhot aloittavat toimintansa.

Voit osallistua seurakuntamme toimintaan myös netissä. Seuraa Järvi-Kuopion seurakunnan Facebook-sivua, Juankosken alueseurakunnan Facebook-sivua tai Järvi-Kuopion seurakunnan Youtube-kanavaa.

Joulu vielä kerran: Lakesingers, Järvi-Kuopin kanttorien ja yhden papin muodostama lauluryhmä laulaa joululauluja ja kutsuu mukaan yhteislaulamaan Järvi-Kuopion seurakunnan Youtube-kanavalla.   

Lakesingers laulaa joululaulun myös tiistaina 22.12. Kirkon facebook-sivulla olevassa soivassa joulukalenterissa.

 

 

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Juankoski Järvi-Kuopion seurakunta Muuruvesi
Paasikoskentie 1
73500 Juankoski

Alueena: Muuruvesi ja Juankoski.

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse

Yksityiskohta Juankosken Ylösnousemuksen kirkon lasimaalauksesta
Yksityiskohta Juankosken Ylösnousemuksen kirkon lasimaalauksesta "Liiton merkki". Taitelija Hannu Konola.