Neulotaan yhdessä hyvää

Tule neulomaan sukkia Ukrainaan! Nyt alkutalvesta neulotaan Pyhän Johanneksen kirkolla parillisten viikkojen sunnuntaisin sukkia messun jälkeen klo 11. Myöhemmin keväällä neulotaan esim. sukkia kastetuille.

Saarnahautomo

Syvennymme seuraavan sunnuntain evankeliumitekstiin. Ensin luemme tekstin  yhdessä, kukin hiljentyy sen äärellä 20 minuuttia, jonka jälkeen saa jakaa tekstin herättämät mielikuvat, puhuttelun, kysymykset ja ajatukset, ja muut eivät kommentoi tai keskeytä. Ennen loppurukousta keskustellaan toisiamme kunnioittaen. Mukana seurakunnan pappi. Kesto 1 h.

Keskiviikkoisin klo 16 Pyhän Johanneksen kirkolla.

Raamattu- ja rukouspiiri

Piiri kokoontuu parillisten viikkojen torstaisin torstailounaan jälkeen klo 12-13.30 ajalla 19.1. - 27.4.2023. Nyt aluksi käymme läpi Markuksen evankeliumia ja keskustelemme kunkin kohdan esille tuomista asioista vapaamuotoisesti. Joku seurakunnan pastoreista on aina mukana. Lopuksi on mahdollista rukoilla kunkin esille nostamien asioiden puolesta. On myös mahdollista vetäytyä pohtimaan asioita hiljaisuudessa vaikkapa kirkkosalissa.

Miesten piiri

Miesten piiri on kokoontunut Pyhän Johanneksen kirkolla koko kirkon olemassaolon ajan kevät- ja syyskaudella kuukausittain. Ohjelmassa on kahvien lisäksi tulevan sunnuntain evankeliumin läpikäyntiä ja samalla keskustelua ajankohtaisista aiheista. Piiri on avoin kaikille miehille. Tärkeintä on keskustelu ja toisten ajatusten hyväksyminen, vaikka ne olisivatkin omista tulkinnoista poikkeavia. Piiri kokoontuu jälleen keväällä kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18. Kokoontumisajat ovat 18.1., 15.2., 15.3. ja 12.4. Tervetuloa!

Siioninvirsiseurat

Perinteiset siioninvirsiseurat pidetään Pyhän Johanneksen kirkon takkahuoneessa kerran kuussa sunnuntaisin klo 15. Nyt keväällä seurat ovat 8.1., 5.2., 2.4. Herättäjän päivä on su 5.3. Silloin päivä alkaa messulla klo 10, jonka jälkeen on lounas ja seurat.

Muuta

Sivun oikeassa ylälaidassa on valikko Tutki uskoa, jonka alta löydät sivun Hengellinen pohdiskelu. Se sisältää hyviä linkkejä ja ohjeita omaan rukouselämään. Kannattaa tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin sielunhoidollisissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit jättää seurakuntamme papeille myös esirukouspyynnön vaikkapa tekstiviestillä. 

Nainen lukee raamattua, enkelikynttilä palaa taustalla.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Ota yhteyttä

Rovastikuntapastori, ympäristövastaava
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio