Saarnahautomo

Syvennymme seuraavan sunnuntain evankeliumitekstiin. Luemme tekstin rauhassa ignatiaaniseen tapaan ja keskustelemme sen pohjalta.

Keskiviikkoisin klo 16 Pyhän Johanneksen kirkolla. Liity joukkoon.

Raamattu- ja rukouspiiri

Männistössä kokontuneella Raamattu- ja rukouspiirillä on monenkirjava hostoria ja sitä on vetänyt vuorollaan eri pastorit. Syksyllä piiriä johti teol. ylioppilas Jaro Julkunen maanantaisin. Nyt on tarkoitus pohdiskella Raamatun äärellä Männistön omien pappien voimalla parillisten viikkojen torstaisin klo 13-15. Korona tilanteen vuoksi emme voi aloitta vielä 13.1., mutta tiedotamme, kun toiminta mahdollistuu.

Miesten piiri

Miesten piiri on koontunut Pyhän Johanneksen kirkolla vuosikymmenten ajan. Jos olet kiinnostunut kristillisestä uskosta ja vapaasta keskustelusta tulevan sunnuntain evankeliumin äärellä, piiri on juuri sinulle! Piiriä vetää pastori Heikki Hyvärinen. Kokoontuminen seurakuntasalissa kerran kuussa keskiviikkoisin. Kevään  kokoontumiset ovat (19.1. koronan vuoksi peruttu), 16.2. ja 16.3.

Muuta

Sivun oikeassa ylälaidassa on valikko Tutki uskoa, jonka alta löydät sivun Hengellinen pohdiskelu. Se sisältää hyviä linkkejä ja ohjeita omaan rukouselämään. Kannattaa tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin sielunhoidollisissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit jättää seurakuntamme papeille myös esirukouspyynnön vaikkapa tekstiviestillä. 

Nainen lukee raamattua, enkelikynttilä palaa taustalla.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Ota yhteyttä

Kappalainen
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio