Puijon seurakunnan kouluikäisten leirit ja muut tapahtumat sekä niihin ilmoittautuminen. Tutustu ja tule mukaan!

Syyslomaleiri 1.-6. lk

17.−19.10. Rytkyllä. Leiri järjestetään yhteistyössä Tuomiokirkko ja Männistön seurakuntien kanssa. Ilmoittautuminen 26.9.-2.10. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jouluinen musaleiri 1.-7. lk

9.−11.12.2022 Rytkyllä. Leiri järjestetään yhteistyössä Tuomiokirkko ja Männistön seurakuntien kanssa. Ilmoittautuminen 21.-27.11. tästä.

 

Leiripaikkoja on 30 jokaisella leirillä, jos lähtijöitä on enemmän niin leiripaikat arvotaan. Leirien hinta on 16 euroa, lasku tulee leirin jälkeen lapsen huoltajalle. 

Huomioimme toiminnassa vallitsevat terveysviranomaisten suositukset ja ohjeet. Ennakkotietoihin voi tulla muutoksia. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista täällä verkkosivulla.

 

Tärkeä huomioida, kun täytät ilmoittautumislomakkeen

1. Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty *pakolliset (näkyy punaisella lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä)
2. Paina JATKA
3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla Muokkaa ilmoittautumista. Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
4. Teksti: Ilmoittautumisesti on vastaanotettu
5. Saat myös sähköpostiin vahvistusviestin, kun ilmoittautuminen on onnistunut.6. HUOM! Jos et saanut vahvistusviestiä, TÄYTÄ LOMAKE UUDELLEEN.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio