Puijon seurakunnan kouluikäisten leirit ja muut tapahtumat sekä niihin ilmoittautuminen. Tutustu ja tule mukaan!

Isien ja lasten leiri Rytkyllä 13.-15.5

Leirin hinta 16 euroa/henkilö. Leiri yhteistyössä Männistö srk:n kanssa. Ilmoitautuminen 18.4.- 3.5. Ilmoittaudu tästä. Leirillä vielä tilaa, kysy lisää Niklkselta 0404848415

 

Kesis 

Kesis on  kesätoimintaa lapsille. Kesis-päivän toiminta-aika on klo 10–14. Toiminta on maksutonta, mutta mukaan tarvitaan omat eväät ja säänmukainen ulkoiluvaatetus.  Jos kaikki eivät mahdu ryhmään, etusijalla on kirkkoon kuuluminen, ikäjärjestys vanhimmasta nuorempaan ja lmoittautumisaika. Lapsi voi ilmoittautua vain yhteen Kesis-ryhmään. Valituille lähetetään tieto sähköpostissa viikolla 19.

Puijon kirkon kesis 13.-16.6. vielä muutamia paikkoja, kysy lisää Niklakselta.

 

Huomioimme toiminnassa vallitsevat terveysviranomaisten suositukset ja ohjeet. Ennakkotietoihin voi tulla muutoksia. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista täällä verkkosivulla.

 

Tärkeä huomioida, kun täytät ilmoittautumislomakkeen

1. Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty *pakolliset (näkyy punaisella lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä)
2. Paina JATKA
3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla Muokkaa ilmoittautumista. Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
4. Teksti: Ilmoittautumisesti on vastaanotettu
5. Saat myös sähköpostiin vahvistusviestin, kun ilmoittautuminen on onnistunut.6. HUOM! Jos et saanut vahvistusviestiä, TÄYTÄ LOMAKE UUDELLEEN.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio