Toimintaa lapsiperheille

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhossa opetellaan monenlaisia taitoja, lauletaan, leikitään ja askarrellaan lastenohjaajan ohjauksessa.

Päiväkerhojen 2022-2023 vuosisuunnitelmassa huomioidaan vuodenajat ja kirkkovuoden juhlat. Kevät kauden teemoja ovat: Kaste, Kummit, Mikä on kirkko? Erilaiset kuvat ja mitä ne tarkoittavat? Kaverina matkalla, Pääsiäinen ja Kevät.

Päiväkerhot kokoontuvat tiistaisin klo 9–11.30 ja Torstaisin klo.9.00-11.30 
Kerhopaikoista voi tiedustella lastenohjaajalta, Sirpa-Liisa Pelkonen, puh. 040 4888 632

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa vietetään yhteinen hartaushetki, lauletaan, leikitään, askarrellaan ja jutellaan. Lopuksi kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen välipalalle.

Perhekerho kokoontuu torstaisin klo 13.00-14.30 Tuusniemen seurakuntakodin kerhohuoneella. Se on paikka, johon voi tulla yhdessä lapsen kanssa. Kerhoa ohjaa lastenohjaaja yhdessä toisen seurakunnan työntekijän kanssa. Tilaisuus on maksuton. 

Aekoo yhessä lapsiparkki

Tiistaina klo 13–15.30 Tuusniemen seurakuntakoti, päiväkerhotilat.

Lapsiparkki on tarkoitettu 1 vuotiaista lapsista alkaen alle kouluikäisille lapsille. Se on maksutonta ja siihen tarvitaan ennakkoilmoittautuminen viimeistään edellisenä arkipäivänä. 

Soita tai lähetä tekstiviesti Lastenohjaaja Sirpa-Liisa Pelkonen puh. 040-4888632 niin saat vahvistuksen, että lapselle on tilaa.

Facebookista löydät meidät!

Tutustu Tuusniemen alueseurakunnan Facebook-sivuihin. Sieltä löydät perhekerhon aiheet.

Nallelelu.

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi