Jumalanpalvelukset Riistavedellä 

 

Jumalanpalvelus pidetään kirkossa joka sunnuntai klo 10.

Ota yhteyttä aluepappi Matias Koposeen p. 040 4888 625.

 

 

 

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps.119:105

Riistaveden kirkossa kokoonnutaan viikoittain jumalanpalvelukseen. Palvelemaan yhdessä Jumalaa ja Jumalan palveltaviksi. Jumalanpalvelukset Riistavedellä sunnuntaisin klo 10.

Jumalanpalvelukseen voit tulla hiljentymään arjesta, laulamaan yhdessä, vahvistumaan Herran Pyhästä Ehtoollisesta. Seurakunta myös rukoilee sinun, läheisten ja lähimmäisten puolesta. Sytytämme kastetuille, avioliittoon kuulutetuille ja hautaan siunatuille lähimmäisille kynttilän sunnuntain jumalanpalveluksen esirukouksessa.

Jumalanpalvelus kutsuu myös palvelutehtäviin, lukemaan tekstejä, ehtoollisavustajaksi, toivottamaan tervetulleeksi, musisoimaan jne. Tehtäviä ei tarvitse hoitaa yksin, alueseurakunnan väki on tukenasi.

Toukokuun 2019 jumalanpalvelukset

su 5.5. Messu klo 10, kirkko. Rippikoulun talvikauden päätösmessu. Matias Koponen, Matti Saarela, Laura Kolehmainen, Leena Vartiainen.

 

su 12.5. Äitienpäivän sanajumalanpalvelus ja äitienpäivän kakkukahvit klo 10, seurakuntatalo. Jumalanpalveluksen jälkeen juhlistamme äitejä jakamalla äideille ruusut ja juomme kakkukahvit. Ohjelmassa myös Veikko Savolaisen runonlausuntaa ja musiikkiesitys. Matias Koponen. Miesten ruokapiiri mukana avustamassa.

 

su 19.5. Kaatuneitten muistopäivän messu klo 10, kirkko. Seppeleenlasku sankarihaudalle. Uwe Mäkinen, Eeva Kivioja. Mukana kirkkokuoro.

 

pe 24.5. Toukosiunaus museopirtin pellolla klo 12. Matias Koponen, Eeva Kivioja.

 

to 30.5. Helatorstain messu klo 10, kirkko. Uwe Mäkinen, Eeva Kivioja.

 

vs. II kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Keskustie 2
71160 Riistavesi

sij. aj. 1.1.-30.11.2019