Lähetystyö

Lähetysrengas

Lähetysrengas on tapa tukea lähetystyötä.  Tukijat rukoilevat lähetystyön puolesta ja saavat lähetystyön kuulumiset kotiin neljä kertaa vuodessa. Jäsenyys on maksuton. Lähetysrengaspostin saat postitse kirjeenä tai halutessasi sähköpostiisi pdf-tiedostona.

Lähetysrenkaaseen pääset ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla Tiia Volotiselle.

Palmujen lähettiperheen blogia voit lukea tämän linkin kautta

 

Lähetyspiiri

Piiri kokoontuu Alavan kirkon alasalissa (käynti alapihan kautta). Piiri aikana rukoillaan, keskustellaan lähettien kuulumisista, juodaan kahvit ja lauletaan. Vapaaehtoisella kahvirahalla tuetaan Alavan seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteiden työtä. Seurakunnan työntekijät vierailevat piirissä, mutta pääsääntöisesti piiri toimii vapaaehtoisvoimin.

Voit tulla piiriin silloin, kun sinulle sopii. Piiri kokoontuu parittomien viikkojen tiistaisin klo 18–19.30 Yhteyshenkilö Sakari Kainulainen, p. 040 502 8558.

 

Toivoa naisille -piiri

Piiri kokoontuu vapaaehtoisen kodissa (Kipinäkatu 32). Piirissä rukoillaan valmiin rukouskalenterin mukaan maailman naisten puolesta. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18–19.30. Toivoa naisille -työ järjestyy Suomessa Medialähetys Sanansaattajien kautta. Yhteyshenkilö Elisabet Kivioja p. 040 509 3732.

 

 

Kristus itse antoi seurakunnalle lähetystehtävän

Lähetystyö on evankeliumin levittämistä sanoin ja teoin (Matt. 28: 16–20). Jeesuksen esimerkin mukaisesti se kaikkein heikoimpien auttamista sekä paremman elämän puolesta toimimista kaikkialla maailmassa. Saamme olla mukana toteuttamassa lähetystehtävää niillä lahjoilla, voimavaroilla ja taidoilla, joita olemme Jumalalta saaneet. Lähetystyötä voi tukea rukoilemalla nimikkolähettiemme ja -kohteidemme puolesta ja tukemalla tätä työtä taloudellisesti. 

Kolme Kalaharin lasta. Yksi pitää sormea suun edessä ja kaksi muuta hymyilee.
Kalaharin lapsia. Kuva: Maria Stirling.

Ota yhteyttä

Vs. rovastikuntapastori
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio

Vs. rovastikuntapastori 31.12.2020 saakka.

Vs. nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja lähetystyö vs. nuorisotyönohjaaja ajalla 8.1.2017 - 31.12.2020