Lisätietoa kerhoista

Alla on kuvailtu Alavan kerhojen sisältöä. Samannimiset kerhot toimivat samalla periaatteella paikasta riippumatta. Lisätietoa saa ottamalla yhteyttä sivulla mainittuihin henkilöihin.

Kokkikerho

Kokkikerhossa pääsee kokkaamaan, pelailemaan sekä leikkimään yhdessä kerhonohjaajien ja muiden kerholaisten kanssa. Kerhohetket päätetään syömällä yhdessä tehtyä pientä purtavaa ja hiljentymällä hartauteen. Kokkailut ovat vuoroviikoin suolaista ja makeaa, usein välipalatyyppisiä.

Sähly- ja liikuntakerho

Sählykerho tarjoaa toimintaa ja tekemistä sählyn ja liikunnallisten pelien merkeissä. Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua harjoittelua/pelaamista. Omia lajiehdotuksia voi esittää kerhokerroilla ja mielellään niitä vastaanotamme. Omia varusteita ei välttämättä tarvitse olla, koska kerhosta voi lainata esimerkiksi salibandymailan. Sisäpelikengät ja suojalasit ovat suositeltavia, muttei pakollisia. 

Jaffapallokerho

Kerhossa pelataan nimensä mukaisesti Jaffapallo-nimistä pallopeliä. Myös muita liikuntapelejä pelataan osallistujien toiveiden mukaan. Kerho aloitetaan hartaudella.

Näytelmä-projektikerho

Viiden viikon mittaisessa kerhossa harjoitellaan erilaisia ilmaisutaidon harjoitteita. Kerho huipentuu yhteiseen esitykseen, jota suunnitellaan ja harjoitellaan kerhon aikana. Kerho aloitetaan pienellä hartaushetkellä.

Tehdään yhdessä-kerho

Kerhossa mm. pelaillaan ja askarrellaan osallistujien toivomia ja kerhonohjaajien suunnittelmia toimintoja. Kerho on hyvin vapaamuotoinen ja koostuu pitkälti kerholaisten omista toiveista. Kerho kokoontuu niin sisällä kuin ulkona sään sallisessa. Tiloista johtuen kokkaaminen kerhossa ei onnistu. Kerhossa pidetään hartaushetki.

Haluaisitko seurakuntaan jonkun uuden kerhon?

Kerhoehdotuksia voi esittää työntekijöille. Mahdollisuuksien mukaan uusia kerhoja voidaan aloittaa syys- ja kevätkausien alussa.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, ympäristövastaava
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja partio. Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.