Lapset ja perheet

Lapsi- ja perhetyö kulkevat meidän seurakunnassamme käsi kädessä. Vanhat tutut; päivä- ja perhekerhot kuuluvat toimintaamme tiiviisti. Lisäksi olemme halunneet panostaa aikuisten jaksamiseen arjessa sekä perheen hyvinvointiin tarjoamalla erilaisia toimintamuotoja.  Valikosta löydät lisätietoja muun muassa Aekoo yhessä -toiminnasta, joka tarjoaa lastenhoitoapua hetkelliseen avuntarpeeseen.

Huomioimme toiminnassamme turvavälit, hyvän käsihygienian ja käytämme myös suositusten mukaisesti maskeja. Lapset saavat toki leikkiä yhdessä normaalisti, mutta huomioidaan me aikuiset turvavälit omassa olemisessamme. Olemme tehneet tilaratkaisuin poikkeusjärjestelyjä, jotta kaikki innokkaat pääsisivät mukaan toimintaamme. Siispä olette lämpimästi tervetulleita mukaan. On kiva nähdä pitkästä aikaa.

 

Naistenilta

kokoontuu noin kerran kuussa toimintakauden aikana. Naistenilloissa annetaan aikaa itselle ja kaverille. Illan aikana ohjattua toimintaa, kuulumisten vaihtoa sekä yhteinen ruokailu. Tule just sellaisena kuin olet ja jaksat.

Vuoden viimeinen kokoontuminen 25.11. klo 17-19. 

Ilmoittautuminen Matleenalle 040 4848 251 / matleena.maki-kahma@evl.fi. Kokoontuminen keskusseurakuntalon takkahuoneessa (E-ovi, 2.krs).

Pariskuntien illat 

ovat parisuhdetta voimaannuttavia iltoja. Ilta rakentuu musiikista, ruokailusta ja hetkestä oman kumppanin kanssa. Iltaan on järjestetty lastenhoito itsenäisesti ryhmässä pärjääville lapsille. Lapsille myös oma ruokailu ja mukavaa puuhaa aikuisten illan ajan. Lastenhoidosta vastaavat reippaat ja luotettavat kerhonohjaajamme.

Seuraavat illat jälleen ensi vuoden puolella.

 

Perheillat 

PERUTTU Tänä vuonna on jäljellä vielä perheiden jouluaskarteluilta 2.12. klo 18-19.30. Keskusseurakuntatalo, E-ovi. Askartelemme joulun iloa itselle tai läheiselle annettavaksi. Ilmoittautuminen Paulalle (paula.raatikainen@evl.fi / 040 4848 266) 27.11. mennessä. 

Lisäksi teemme aktiivisesti yhteistyötä alueemme päiväkotien kanssa. Saamme päiväkotilaiset vieraiksemme joulu- ja pääsiäiskirkkoihin sekä kevätlaulajaisiin. Lisäksi me vierailemme päiväkodeilla noin kaksi kertaa vuodessa eri teemojen puitteissa. 

Perhekerhon kynttilähetkessä alttaripöytä, lattialla kirkkovuosimatto ja ympärillä tuolipiiri.
Perhekerhon kynttilähetki valmiina.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 Kuopio

varhaiskasvatus ja perheet