Toimintaa lapsille ja perheille

Seurakuntamme lasten ja perheiden toiminta kutsuu sinua ja perhettäsi mukaan monenlaiseen puuhaan. Täältä löydät tietoa niin viikottaisesta perhekerhosta kuin harvemmin kokoontuvista perheilloista, lapsiparkista, naistenilloista ja pariskuntien illoista. Tutustu ja tule rohkeasti mukaan. 

Lasten leirikesän jälki-ilmoittautuminen on auki 15.5. saakka, joten vielä ehdit mukaan kivaan kesätekemiseen. Tästä pääset ilmoittautumissivulle. Leiri-ilmoittautumisen kautta pääset myös ilmoittautumaan meidän Suokkarin kesäpäiville jotka ovat 8.-9.8. Kesäpäivät on tarkoitettu vuosina 2012-2014 syntyneille lapsille ja kokoontumisaika on 8.30-15.00. Päivän aikana tarjotaan lounas. Toiminta on maksutonta. Lisätietoja saat srk:n lastenohjaajalta Paulalta 040 4848 266. Tieto Suokkarin kesäpäivien paikasta lähetetään huoltajan sähköpostiin viikolla 20.

Kesällä tulossa

Kesäkahvilakierros lähenee. Tule moikkaamaan, kuulemaan srk:n ajankohtaisia asioita ja viettämään kivaa puistopäivää leikkien ja pelaillen meidän kanssa. Nappaa oma puistopäiväsi tästä jo kalenteriin (tai voit tulla vaikka jokaisessa käymään) ja vinkkaa kaverillekin. Kokoontumisaikamme on klo 9.30-13, tule niinkuin ehdit paikalle. Tarjolla kahvia, mehua ja pientä syötävää. 

maanantai Rönön leikkipuisto

tiistai Hapelähteenpuisto

keskiviikko Inkilän puisto (Tätilän vieressä)

torstai Tuomiokirkon piha

 

 

 

 

Saippuakuplia leijailemassa.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 Kuopio

Lapsi- ja perhetoiminta.