Tule mukaan laulamaan

Puijon seurakunta tarjoaa mahdollisuuden kuorolauluun kamarikuorossa, kirkkokuorossa tai nuorten musiikkiryhmässä. Ota yhteyttä kanttoreihin jos musiikin ryhmätoiminta kiinnostaa.

Puijon ja muiden seurakuntien musiikkitilaisuuksista saa tietoa yhteisestä kalenterista Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Puijon kamarikuoro

harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.00 - 20.00 Puijon kirkossa. Kamarikuoro laulaa monipuolista ja haasteellista kirkkomusiikkia omissa konserteissaan ja Puijon seurakunnan messuissa. Kuoro on tarkoitettu työikäisille, kokeneille, nuotinlukutaitoisille laulajille. Kuoroa johtaa Outi Keskisipilä

Kamarikuoron toimintaa voi seurata myös kuoron Facebook -sivuilla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Puijon kirkkokuoro

harjoittelee torstaisin klo17.30 - 19.00 Puijon kirkossa. Kuoro on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Laulamme monipuolista musiikkia rennolla otteella - tule rohkeasti mukaan. Kuoroa johtaa Janne Saarelainen.

Nuorten musiikkiryhmä

Nuorten musiikkiryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30 kirkossa. Jos olet kiinnostunut laulamisesta sekä soittamisesta tervetuloa mukaan. Ryhmää johtaa Janne Saarelainen.

Soittimet

Ota yhteyttä

Kanttori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
kanttori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio