Aikuiset

Tarjolla on säännöllisesti kokoontuvaa pienryhmätoimintaa sekä luento- ja keskustelutapahtumia.
Aikuisille on tarjolla myös vapaaehtoistehtäviä, joissa voi otta osaa konkreettisesti seurakunnan toimintaan ja osallistua evankeliumin sanoman esillä pitämiseen.

Raamattupiiri - Peruttu toistaiseksi koronavirus-epidemian vuoksi
Keskustelua raamatusta. Kokoontuu kevät -ja syyskaudella, joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla kerhohuone Samulissa (Suokatu 22 C, 2 krs).

Rukouspiiri - Peruttu toistaiseksi koronavirus-epidemian vuoksi
Piiri kokoontuu tiistaisin klo 10 kerhohuone Aaronissa (Suokatu 22 C, 2 krs.). Esim. netin kautta tulleet esirukouspyynnöt luetaan piirissä. Tiedustelut pastori Liisa Penttinen, liisa.penttinen@evl.fi tai 040 4848 277.

Diakoniatyön ryhmätoimintaa

Tuomiokirkon kirkonvartijat
Tuomiokirkon kirkonvartijat on tiimi, joka pitää Tuomiokirkkoa avoinna läpi vuoden. Talvella perjantaisin klo 18-22 ja kesällä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18-23.  Yhteyshenkilöt: Sakari Jäppinen p. 050 382 3420 ja rovastikuntapastori Olli Viitaniemi p. 040 484 8 267, olli.viitaniemi@evl.fi

Lue lisää Kirkonvartijoista.

Vapaaehtoistyötä aikuisille

Tämän linkin kautta löytyy vapaaehtoistyön tehtäviä Kuopion tuomiokirkkoseurakunnassa. 

Rippikoulu aikuisiällä

Rippikoulun aloittaminen tapahtuu yhteydenotolla paikalliseen seurakuntaan. Paikallisen papin kanssa sovitaan tapaaminen. Tässä tapaamisessa tutustutaan ja suunnitellaan rippikoulun kokonaisuus. Jos verkkorippikoulu on kotiseurakunnassasi mahdollinen, pappi luo verkkopalveluun tunnukset käyttöösi.