Perhekerho

 

Kesäperhekerho Pyhän Johanneksen kirkolla (Ampujanpolku 2) alkaa 4.6. ja kokoontuu joka torstai kesä-heinäkuussa 31.7. saakka. Kesäperhekerhon aluksi tarjolla on maksuton aamupala seurakuntasalissa (käynti B-ovesta) ja sen jälkeen ohjelmassa on vapaata leikkiä ulkona ja sisällä kirkon eri tiloissa. Kesäperhekerhoon ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vanhemmat, isovanhemmat ja muut lastenhoitajat viettämään yhdessä aikaa lasten kanssa. Myös vauvoille on omat lelunsa ja pötköttelypaikkansa, joten kerhoon voi tulla virkistäytymään ja saamaan vertaistukea vauvavuoden aikana!

Syksyn perhekerho alkaa taas 20.8.2020! Perhekerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-11. Pyhän Johanneksen kirkon takkahuoneessa Ampujanpolku 2, C-ovi.

Perhekerho on kaikenlaisten perheiden kohtaamispaikka. Kerhossa nautitaan maksutonta aamupalaa, leikitään, jutellaan ja oleskellaan vapaasti, vaihdetaan kuulumisia ja pidetään lasten näköinen ja kokoinen hartaushetki. Välillä ohjelmassa on esim. askartelua ja noin joka toisella kerralla kanttorin ohjaama muskarihetki joihin voi osallistua ikätason ja oman innostuksen mukaisesti.

Voit tulla kerhoon omien tai hoitolasten kanssa silloin kun sinulle sopii. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Mukana kerhossa ovat lastenohjaajat Tiina Tiainen ja Kati Savolainen, pastori Sanna Mertanen, ja muskarikerroilla kanttori Tintti Tinkala. Tervetuloa!

Pari kertaa kuussa on mahdollisuus kerhon jälkeen osallistua keittolounaalle, jossa on vapaaehtoinen maksu.

Kirkkomuskarikerrat:

Tintti-kanttorin muskarihetki osana perhekerhon ohjelmaa 

20.8

3.9

17.9

1.10

22.10

5.11

19.11 URKUSATU

3. 12

 

 

 

Pikkutyttö puhaltaa saippuakuplia
Kuva: Pixabay
Lastenohjaaja
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio