Muuruveden alueseurakunnan musiikki

Alueseurakunnan jumalanpalvelukset, kuorot, yhteislauluillat, konsertit jne. tarjoavat mahdollisuuden olla mukana seurakunnan musiikkielämässä joko kuunnellen tai osallistuen itse.

Musiikilliset iltahartaudet

Tule kuuntelemaan Lakesingersiä musiikillisiin iltahartauksiin, kirkkoihin klo 18: Nilsiä 10.4., Riistavesi 11.4., Muuruvesi 12.4. ja Tuusniemi 13.4.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Mukana myös kirkkokuorot. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuun hyväksi ja Kirkon ulkomaanavun kautta Ukrainan sotaa pakenevien perheiden auttamiseksi. Keräyslippaat kirkkojen eteisissä.

Lakesingers

Lakesingers on Järvi-Kuopion kanttoreiden ja yhden papin muodostama lauluyhtye.  Se on perustettu vuonna 2020.  Lakesingers on julkaissut Youtubessa musiikillisia videoita, viimeisimmän niistä 31.5. 2021  Videolla lauletaan keväisiä lauluja, negrospirituaaleja ja Taize-lauluja.  Diakoni Leena Vartiainen kertoo videolla Yhteisvastuukeräyksestä. 

Katso uusin video:  Kevätlaulut Yhteisvastuun hyväksi.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lakesingersin aiemmin kevättalvella julkaistuja videoita löytyy seurakunnan Youtube-kanavalta.

Hiljaisen viikon ja pääsiäisen ajan musiikkivideoLinkki avautuu uudessa välilehdessä  Julkaistu 28.3.2021

Paastonajan iltavesper - Lakesingers ja Simo Korkalainen Linkki avautuu uudessa välilehdessä   Julkaistu 21.2.

Ystävänpäiväksi 14.2. julkaistu video "Olkoon ylläsi kirkas taivas"Linkki avautuu uudessa välilehdessä -YouTube

Lakesingersin laulajat Muuruveden kirkon lehterillä. Oikealta Matti Saarela, basso, Taru Parviainen, altto, Annette Kärppä-Leskinen, sopraano, Lala Maukonen, sopraano ja Eino Keihänen, tenori.  Valokuva: Tiitus Lahti.

Lakesingersin laulajat Muuruveden kirkon lehterillä.  Oikealta Matti Saarela, basso, Taru Parviainen, altto, Annette Kärppä-Leskinen, sopraano, Lala Maukonen, sopraano ja Eino Keihänen, tenori.  Kuva: Tiitus Lahti.

 

 

Vanhaa nuottikirjoitusta.

Ota yhteyttä

Kanttori
Juankoski Järvi-Kuopion seurakunta Muuruvesi
Paasikoskentie 1
73500 Juankoski