VAELLUSRIPPIKOULUUN ISOSEKSI

Kuopion seurakunnat hakee vaellusppikoululle isosia. Kaikki isoskoulutukseen (ryhmänohjaajakoulutukseen) osallistuneet tai tänävuonna osallistuvat ovat tervetulleita hakemaan isoseksi!

Valinnoista vastaa vaellusrippikoulun työntekijät.

ODOTUKSET JA VALINTA KRITEERIT?

Koulutukseen osallistumisen lisäksi, odotamme isoselta motivaatiota, ymmärrystä sekä intoa kristillisistä asioista ja persoonallisuutta (sillä kaikenlaisia tyyppejä tarvitaan). Retkeily- tai vaelluskokemus katsotaan eduksi hakijalle, mutta se ei ole välttämätöntä.

Rajallisen isospaikkojen takia joudumme tarvittaessa tekemään karsintoja. Tässä tilanteessa katsomme hakijan koulutukseen osallistumista ja muuta seurakunta-aktiivisuutta (esim kerhonohjaajana toimimista).

VELVOLLISUUDET JA PALKKIOT

Rippikouluisoset ovat velvoitettu osallistumaan mahdollisuuksien mukaan ennakkopäivään 5.2., ennakko viikonloppuun Rytkyllä 19-21.5., itse vaellukselle 12.-19.6., konfirmaatioharjoitukseen 22.6 ja konfirmaatioon 25.6.

Isospalkkio on tehtävään sidonnainen ja Kuopion seurakunnissa isospalkkio 1.6.2022 alkaen on:

  • Rippikoulu-isonen vaellusrippikoulussa: 30€ / leirivuorokausi

MILLOIN SAA TIETÄÄ ISOSPAIKOISTA?

pe 27.1. ilmoitetaan puhelimitse, vietillä tai kasvotusten valinnasta. 

LOMAKKEEN TÄYTTÄMISESTÄ TÄRKEÄ TIETO!

Kun täytät isoshakemusta täytä se huolella ja ajatuksella. Kokemus on osoittanut, että helpompi on kirjoittaa pitemmät vastaukset ensin esim Word-tiedostaan, josta kopioi sitten lomakkeeseen. Teknologia on välillä oikullista ja näin saat nopeasti uuden lomakkeen tehtyä!

Muutenkin vastaa omana itsenäsi hakemukseen, eikä niin mitä luulet seurakunnan työntekijöiden haluavan kuulla. Teennäisyys paistaa valitettavasti läpi!

Loppujen lopuksi haluamme rohkaista kaikkia hakemaan, koska ilman isosia rippikoulu jää ilman oleellista osaa.

Kysy lisää: Jarkko Voutilainen 0404848285

Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaaja

 

Tästä ilmoittautumaan!