NÄHDÄÄN MESSUSSA

Yhteisö opiskelijoille, työssäkäyville, perheellisille ja kaikille siltä väliltä oleville nuorille aikuisille!

Toimintaa ovat tervetulleita kaikki n. 20-35-vuotiaat tai muuten toiminnasta kiinnostuneet! Useampaan, myös lastenkin kanssa voi tulla!Kaikenlaista on toteutettu ja tervetuloa ideoimaan lisää kasvotusten tai ryhmän somessa! Koko toiminta on lähtöisin nuorista aikuisista ja he ovat keskeisessä osassa sen toteutuksesta. Toimintaa muokkaa kävijöiden kiinnostus ja erikoisosaamiset. 

Facebook-ryhmä WhatsApp-ryhmä (lähetä viesti Antonille p. 0404848291)

Ajankohtaiset tapahtumat (säännölliset tapahtumat, leirit ym.) löydät tapahtumakalenterista. Kootusti löydät alta.

TOIMINTA NETISSÄ

NÄHDÄÄN SKYPESSÄ -nuorten aikuisten etäkeskustelu/raamis

Joka MA klo 18-19:00 Skypessä.

Tule mukaan keskustelemaan edellisen pyhän raamatunteksteistä ja muuten elämästä. Keskustelu alustana toimii Skype (liittymislinkki löytyy yllä olevasta Facebookryhmästä tai laittamalla viestiä nuorisotyönohjaaja Anton Bergille - tiedot alla) Seuraava etäkeskustelu tapahtumakalenterissa

 

KOKOAVA TOIMINTA KESKEYTETTY TOISTAISEKSI

NÄHDÄÄN MESSUSSA -nuorten aikuisten kuoro

Joka TOINEN MA klo 17-18:30 Alavan kirkolla.

Tule mukaan nuorten aikuisten lauluporukkaan laulamaan kokeilemaan moniäänisyyttä. Muutama esiintyminen per kausi. Kaiken tasoiset laulajat tervetulleita! Ohjaajana kanttori-opiskelija Alina Berg. Seuraava kuorokerta tapahtumakalenterissa

NARRI - nuorten aikuisten improvisaatioryhmä

Joka TOINEN KE klo 17-19 Alavan kirkolla.

Tässä porukassa pääset varmasti ilmaisemaan itseäsi draamillisen keinoin! Ilmaisessa ja sitoutumattomassa ryhmässä pääset heittäytymään eri keinoin. Ohjaajana NARRI-ryhmän konkarit Tiia ja Milla. Seuraava ilmaisutaitokerta tapahtumakalenterissa.

PELASTUS - nuorten aikuisten olohuoneillat

Joka TOINEN TO klo 18-21 Alavan kirkolla.

Illanistujaiset lautapelien, musiikin ja ym hengessä. Iltapalatarjoilua ja harttauttakin luvassa. Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta. Järjestäjänä lautapeli-intoilija Anton  Seuraava pelastusilta tapahtumakalenterissa.

NUORTEN AIKUISTEN LEIRI

Poukamassa loppukeväästä

Rento yhden yön leiri, johon on tervetullut vaikka koko perhe. Saunomista, laulamista, syömistä, hartautta ja muuta seurakunnan leireille tyypillistä. Nuorten aikuisten yhdessä toteuttama ja suunnittelema. Toteutukseen pääsee mukaan laittamalla viestin Antonille (anton.berg@evl.fi, p.0404848291). Seuraavat leirit ja lisätiedot tapahtumakalenterissa.

NÄHDÄÄN SUNNUNTAISIN

Sunnuntaisin on klo 11 tai klo 18 Alavalla messu ja saatat bongata nuoria aikuisiakin niissä!

Tule ihmeessä juttelemaan ja mielellään vaihdetaan pari sanaa, jos ei useampikin. Välillä ollaan sunnuntaisin innostuttu lähtemään yhdessä esimerkiksi syömään! Näistä erikoisohjelmista saat tietoa ja pystyt ehdottamaan sivun ylälaidassa mainituissa someissa! Nähdään messussa!


NÄHDÄÄN MESSUSSA nimi sai alkunsa keväällä 2016, kun nuoret aikuiset kokoontuivat ideoimaan mitä toimintaa voisi olla n. 20-35-vuotiaille opiskelijoille, työssäkäyville tai perheellisille seurakunnassa. Monia ideoita heiteltiin, mutta yksinkertaisimmalla aloitettiin, eli vapaamuotoisista tapaamisista sunnuntaijumalanpalvelusten jälkeen. Nämä sunnuntaitapaamiset ovat kehittyneet arkipäivien erilaisiksi vapaaehtoisen vetämiksi toiminnoiksi ja satunnaisiksi sunnuntaikokoontumisiksi.Toiminnan nimi muistuttaa kuitenkin edelleen siitä mikä saa meidät kokoontumaan - halu lähestyä toisiamme ja Jumalaa!

Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta!

kuva kooste pianosta, näytelmäkohtauksesta ja korttien pelaajista
Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio